1. Nyheter
  2. Generelt
  3. Sommetreff old school Toyotas Norge
Jeg ønsker å...

Sommertreff med old school Toyotas Norge

Mange ivrige fans tok turen innom arrangementet for eldre Toyota-modeller i sommer, og helgen gikk over all forventning.


- Det var strålende fint vær og godt oppmøte både på campingen og på utstillingen på lørdagen, forteller Lars Erik. Han var arrangør av årets treff, og er mannen bak Facebookgruppen “Old School Toyotas Norge".

Hensikten med arrangementet er å samle følgerne fysisk, slik at de kan skape et miljø rundt Toyotaer av eldre årganger - også utenfor digitale plattformer. Og ifølge Lars Erik er det mange tilhengere der ute.

- Det finnes langt flere av disse bilene rundt om i landet, enn jeg var klar over da jeg starta gruppa. Tenk at vi har samlet over 4000 mennesker med interesse for eldre Toyota- modeller - det er kult, det!

Et biltreff blir ikke det samme uten kåringer, og på agendaen for lørdagen sto det kåring av både topp tre originalbiler og modifiserte biler. I tillegg skulle folkets favoritt og lengste kjørevei kåres.

Lars Erik forteller at juryen måtte ta mange vanskelige valg, ettersom det var så mange fine biler og - ikke minst - verdige vinnere. Lengste kjørevei derimot, var nesten litt for lett.

- En av deltakerne på treffet hadde nylig deltatt i et løp som heter Lindesnes - Lofoten Rally. Han hadde kjørt langt for å delta på treffet, nærmere bestemt fra fra Steinkjer til Lindesnes, videre opp til Lofoten, og så hele veien til Vegmuseet. Og DET er langt!

De positive tilbakemeldingene lot ikke vente på seg, og det var mange som satte pris på det store utvalget av eldre Toyotaer.

- Flere av dem tenkte akkurat det samme som meg, at det var ekstra morsomt å se de gamle hverdagsheltene utstilt også. Og jeg fikk inntrykk av at folk stortrivdes på arrangementet, både inne på museet og ute på treffet.

Hvis arrangementet virker spennende, eller du ønsker å se mer av årgangs-Toyotaer, kan du melde deg inn i gruppen “Old School Toyotas Norge” på Facebook. Siden er helt uavhengig fra Toyota Norge.

 

GALLERI