1. Elektrifisert
  2. Batteri-elektrisk
Kontakt oss
Kontakt oss

TOYOTA BATTERIELEKTRISK

Null drivstoff + null utslipp = full frihet!

Vår nye generasjon av elbiler utvikles i disse dager med utgangspunkt i vår lange erfaring med elektrifisering. På bakgrunn av denne kan vi derfor nå levere en kompromissløs kombinasjon av kraft, pålitelighet og anvendelighet. Alle våre batterielektriske biler drives 100% av batterikraft, noe som både kan omregnes i 0% drivstoffbehov og 0% utslipp.

De neste 5 årene vil vi lansere 10 nye nullutslippsbiler, med den allerede lanserte Proace Electric som pionér og spydspiss. Proace Electric tilbyr 300 kilometer ren elektrisk rekkevidde, 30 minutters hurtiglading og samme kapasitet og allsidighet som en konvensjonell Proace.

BATTERIELEKTRISKE FORTRINN

Fordi eneste nødvendige energikilde er batteristrøm, bruker elbiler null drivstoff og gir null utslipp. De er også enkle å lade, raffinerte og spennende å kjøre - mye grunnet elmotorens umiddelbare maksimale dreiemoment. Samtidig er det naturlig nok svært lave driftskostnader knyttet til bruken av elbiler. Fordi de også bidrar til forbedret luftkvalitet i byer, har de lov til å kjøre både i lavutslipps- og avgiftsbelastede områder, samtidig som de i Norge har både store avgiftsfritak, reduserte parkerings- og bompengesatser, og en rekke andre fordeler, som bl.a muligheten for å unnslippe køer ved å benytte kollektivfeltet.

 

STAYEREVNE

På samme måte som alle våre Toyotadeler er laget med tanke på et langt livsløp, er også batteriene i våre elbiler konstruert for å vare lenge. Fordi vi føler oss så trygge på kvaliteten, og fordi vi ønsker at du skal kunne kjøre bekymringsfritt i mange år, opererer vi med 8 års / 160.000 km garanti på samtlige av våre batterier.

Vår returplan sikrer at batterier som utrangeres behandles på en trygg og forsvarlig måte. Forhandlerne våre har tatt ansvar for at over 90% av disse er gjort rede for, og vi har som mål at mer enn 50% av hybridbatterienes vekt skal resirkuleres.

How does charging your Battery Electric vehicle work?

Les mer

MØT PROACE ELECTRIC

Varebilen Proace Electric er den første i rekken av våre fullstendig batteridrevne biler, og den lar deg fullt ut oppleve friheten av en nullutslippsbil uten å gå på kompromiss med ytelsen eller påliteligheten du forventer av din Toyota.

bZ4X
kr 446 300
bZ4X Active
Proace EV
kr 468 100
Proace EV Basic Medium (L1) 2 skyvedører
Proace City EV
kr 327 200
Proace City EV Basic sidehengslet bakkdør Kort (L1) 1 skyvedør
Proace Verso EV
kr 559 600
Proace Verso EV Executive Shuttle Worker 9s Lang (L2) 2 skyvedører

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?fuelType=electric