1. Nyheter
  2. Lanseringer
  3. Nye Toyota C-HR
Jeg ønsker å...

Toyota C-HR Prologue

Tøff ble akkurat tøffere
Uten frykt for å skille seg ut og uvillig til å inngå kompromisser, skapte den originale Toyota C-HR en ny sjanger. Med sin egenart har den høstet lange blikk og stor interesse fra tusenvis av europere.

Men Toyota C-HRs suksess ga en utfordring – klarer vi å ta den allerde unike originalen til neste nivå?

Vi har troen på at vårt svar er -Ja! 

Når verdener kolliderer

Toyota C-HR Prologue er en fryktløs utvikling av originalen, men som også holder seg tro mot DNA-et. Den er mer coupé-aktig, men med økt innvendig plass. Og overflatene veksler mellom det definerte og det flytende, for et utseende som er både futuristisk og umiskjennelig Toyota C-HR.
Les mer om designet

Både hybrid og plug-in hybrid

Toyota C-HR Prologue viser Toyotas forpliktelse til karbonnøytralitet med å gi et bredere elektrifikasjonstilbud i det største og mest konkurranseintensive segmentet i Europa: C-SUV. Den nye plug-in Toyota C-HR, med batterier satt sammen i Europa, vil sammen med hybridversjonen ytterligere forsterke Toyotas tilbud av forskjellige drivlinjer. 

Toyota C-HR Gallery

Fremtiden viser seg å bli enda tøffere

Vi introduserer det nye Toyota C-HR prologkonseptet, en første – men veldig reell – visjon om en bil som snart vil snu hoder over hele Europa. Mye mer enn et konsept, Toyota C-HR-prologkonseptet forblir tro mot originalens opprørsånd, og setter konvensjonen på hodet.