1. Nyheter
  2. Lanseringer
  3. Nye Toyota C-HR
  4. Toyota C-HR Design
Jeg ønsker å...

Tøff ble akkurat tøffere

Ett blikk på Toyota C-HR Prologue og du vet at dette er en bil som holder seg tro mot sitt DNA.  Samtidig viser konseptdesignet at den kommende generasjonen gjør ting på sin egen måte; går sin egen vei. Toyota C-HR beviser nok en gang at den er modig. Den neste generasjonen er et bevis på at noen regler er laget for å brytes.

Ønsker seg mer og leverer mer

Spennende, sporty og morsom, Toyota C-HR  nekter å inngå kompromisser. Kombinasjonen av større hjul og kompakte karosserioverheng gir den et uttrykk som er umulig å ignorere. Og i stil er den mer en coupé enn noen gang, men plassforholdene til passasjerene er blitt enda bedre.

Både presise og organiske overflater

Toyota C-HR Prologue gir slipp på statiske linjer for å gi et diskret uttrykk av bevegelse som endres fra skarp til flytende. Et presist designspråk utviklet fra to tilsynelatende motsatte verdier, får flatene til å forandre form og flyte. Med former som uttrykker både organisk bevegelse og ekstrem presisjon, blir Toyota C-HR med en gang eksepsjonelt modernistisk samtid som den har en menneskelig tilnærming.  

Enestående uforglemmelig

Fronten har det nye “hammerhead”-designet som en del av en 3D-arkitektur med sammenkoblede former og en tydelig lyssignatur. Åpningene i grillen minsker i størrelse mens hovedlyktene blir stadig tynnere for å forsterke high-tech identiteten. Designtemaet med sammenkoblede former tas videre i karosseriet og bidrar til bilens karakteristiske utseende. 

Tre farger, en visjon

Toyota C-HR Prologue kommer med en tredje lakktone i svovelfarge over sølv metall og resirkulert karbonsort. Helt fra starten er den designet for å skille seg ut med en trefargetilvalg. Og å skille seg ut – det gjør den.