Den helt nye Yaris

Når du har så god fart forover, hvorfor ikke fortsette?

Snart går teppet opp for den etterlengtede lanseringen av den helt nye Yaris.
Den er bygget på mer enn 20 års kunnskap om Hybrid. I tillegg har den all den kvaliteten og nyskapningen som er forbundet med Yaris. Den stilige, dynamiske og enda bedre 4. generasjon Yaris er utviklet for å skape ny energi på veien

Gå ikke glipp av begivenheten!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev 

Registrer deg slik at du blir blant de første som får de siste nyhetene og oppdateringene om den helt nye Yaris.


Meld deg på nyhetsbrev!

Hvorfor ikke ha det gøy?


Et forbedret selvladende hybridsystem gir raskere respons, større effektivitet og er mye mer raffinert. Kjøreegenskapene preges av smidighet og kontroll når du trenger det. Den nye Yaris har alt som skal til for å være bilen du virkelig vil nyte å kjøre.

 

Hvorfor ikke se bra ut?


Harmoniske proporsjoner og sportslig utseende. Den helt nye Yaris er ikke bare fin å se på, den gjør det også enkelt å finne frem og parkere i byen. Det romslige interiøret har innovativt design og bruker avansert teknologi som setter føreren i sentrum.

 

Hvorfor ikke være tilkoblet?


Den helt nye Yaris er full av teknologi som gjør livet ute på veiene enklere, sikrere og også tilkoblet. Den har intelligente sikkerhetssystemer som aldri tidligere har vært vanlig i en kompaktbil, som f.eks. 10" Head-up Display.

 

Hvorfor ikke ha alt?


Som ledende på hybridteknologi, har vi perfeksjonert det selvladende hybridsystemet i den nye Yaris gjennom mer enn 20 år. Vi har i dag over 12 millioner førere i Toyota-Hybrider rundt om i verden. Vi tilbyr den smidige og effektive hybridteknologien i en rekke forskjellige modeller som dekker forskjellige behov, men som alle byr på masse kjøreglede.

Mer om Yaris

Toyota i verdensmesterskapet i rally Toyota i verdensmesterskapet i rally Etter at Toyota Yaris WRC hadde en suksessrik debut i 2017, med seire i Rally Sweden og Finland, stiller TOYOTA GAZOO Racing opp i 2018-utgaven av FIA World Rally Championship (WRC) klar for å flytte grensene mot noe enda bedre. Fem stjerner til Yaris 2017 Fem stjerner til Yaris 2017 Tidligere i år lanserte Toyota sin 2017-utgave av Yaris. Modellen har oppnådd maksimale fem stjerner i den siste testrunden hos Euro NCAP. Folkets dom over Toyota Yaris Folkets dom over Toyota Yaris Vi i Toyota gikk sammen med Dagbladet for å finne fem personer som alle skulle få låne en Yaris hybrid i to uker. Målet var å få deres oppriktige og uretusjerte vurderinger. Nye Yaris GRMN limited edition Nye Yaris GRMN limited edition Etter 17 års fravær, er det seiersvante Toyotalaget tilbake i FIAs Verdensmesterskap i rally med 2017-modellen av Yaris WRC.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler