Den helt nye Yaris

Når du har så god fart forover, hvorfor ikke fortsette?

Snart går teppet opp for den etterlengtede lanseringen av den helt nye Yaris.
Den er bygget på mer enn 20 års kunnskap om Hybrid. I tillegg har den all den kvaliteten og nyskapningen som er forbundet med Yaris. Den stilige, dynamiske og enda bedre 4. generasjon Yaris er utviklet for å skape ny energi på veien

Gå ikke glipp av begivenheten!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev 

Registrer deg slik at du blir blant de første som får de siste nyhetene og oppdateringene om den helt nye Yaris.


Meld deg på nyhetsbrev!

Hvorfor ikke ha det gøy?


Et forbedret selvladende hybridsystem gir raskere respons, større effektivitet og er mye mer raffinert. Kjøreegenskapene preges av smidighet og kontroll når du trenger det. Den nye Yaris har alt som skal til for å være bilen du virkelig vil nyte å kjøre.

 

Hvorfor ikke se bra ut?


Harmoniske proporsjoner og sportslig utseende. Den helt nye Yaris er ikke bare fin å se på, den gjør det også enkelt å finne frem og parkere i byen. Det romslige interiøret har innovativt design og bruker avansert teknologi som setter føreren i sentrum.

 

Hvorfor ikke være tilkoblet?


Den helt nye Yaris er full av teknologi som gjør livet ute på veiene enklere, sikrere og også tilkoblet. Den har intelligente sikkerhetssystemer som aldri tidligere har vært vanlig i en kompaktbil, som f.eks. 10" Head-up Display.

 

Hvorfor ikke ha alt?


Som ledende på hybridteknologi, har vi perfeksjonert det selvladende hybridsystemet i den nye Yaris gjennom mer enn 20 år. Vi har i dag over 12 millioner førere i Toyota-Hybrider rundt om i verden. Vi tilbyr den smidige og effektive hybridteknologien i en rekke forskjellige modeller som dekker forskjellige behov, men som alle byr på masse kjøreglede.

Mer om Yaris

Nye Yaris Cross Hybrid Nye Yaris Cross Hybrid Nå kan vi endelig vise frem nye Yaris Cross Hybrid. Vår nye kompakt-SUV har alle kvalitetene som skal til for å gjøre vår neste generasjons Yaris også til en sportslig og høyreist SUV. Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Det beroligende svaret er at det ikke vil bli behov for komplisert vedlikehold. Samtidig er det noen enkle tips du kan følge for å være sikker på at hybriden din holder seg i topp stand mens den er permittert. Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Toyota feirer den originale Yaris med introduksjonen av en ny Y20 utstyrsgrad i 2019. Introduksjonen markerer 20-årsjubileet for merkets suksessrike B-segment-modell, som ble vist første gang på motormessen i Paris 1998. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle.