Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Mine biler

5 artige Toyota-reklamer

Her kan du se noen av de morsomste reklamefilmene fra Toyota rundt om i verden.

2012 - Toyota Hilux

Australienerne elsker Hilux. I denne reklamen møter vi en håndverker som mister sin beste arbeidskamerat - Hilux’en sin - og dermed også livsgleden. I hvert fall for en periode.

2013 - Toyota Corolla

Corolla er en Toyotas mestselgende modeller gjennom tidene. I denne filmen fra New Zealand møter vi en katt som er villig til å ofre det meste for å tilbringe tid i den populære modellen.

2010 - Toyota Sienna

De som tror det er kjedelig å ha stor familiebil må tro om igjen. Her møter vi en Amerikansk famile som rapper om hverdagen og temaer enhver småbarnsfamilie kan kjenne seg igjen i.

2010 - Toyota Hilux

«It’s a hard country, nothing soft gets in» - Nok en morsom film fra Australia. Her har grensevaktene fått et noe utvidet ansvar: Å sørge for at alt og alle som kommer inn i landet er tøffe nok.

1982 - Toyota Celica

En klassisk 80-talls reklamefilm. Enkel, dataspillaktig grafikk og entusiastisk voice over. Om vi i det hele tatt befinner oss på jorda er usikkert. Nyt tilbakeblikket!

Mer om Toyota

En god, trygg og lojal arbeidskamerat En god, trygg og lojal arbeidskamerat For gutta i Numedal Hytteutvikling AS er plass, fremkommelighet og komfort avgjørende for en effektiv arbeidsdag. Nye Toyota Proace oppleves som en god, trygg og lojal arbeidskamerat. Arctic Trucks Arctic Trucks Arctic Trucks Norge har spesialisert seg på modifisering av 4WD for bruk i tøffe miljøer som for eksempel på skogsbilveier, på snø og is, i søle og på gjørmete vei eller i sanden.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler