Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota

5 artige Toyota-reklamer

Her kan du se noen av de morsomste reklamefilmene fra Toyota rundt om i verden.

2012 - Toyota Hilux

Australienerne elsker Hilux. I denne reklamen møter vi en håndverker som mister sin beste arbeidskamerat - Hilux’en sin - og dermed også livsgleden. I hvert fall for en periode.

2013 - Toyota Corolla

Corolla er en Toyotas mestselgende modeller gjennom tidene. I denne filmen fra New Zealand møter vi en katt som er villig til å ofre det meste for å tilbringe tid i den populære modellen.

2010 - Toyota Sienna

De som tror det er kjedelig å ha stor familiebil må tro om igjen. Her møter vi en Amerikansk famile som rapper om hverdagen og temaer enhver småbarnsfamilie kan kjenne seg igjen i.

2010 - Toyota Hilux

«It’s a hard country, nothing soft gets in» - Nok en morsom film fra Australia. Her har grensevaktene fått et noe utvidet ansvar: Å sørge for at alt og alle som kommer inn i landet er tøffe nok.

1982 - Toyota Celica

En klassisk 80-talls reklamefilm. Enkel, dataspillaktig grafikk og entusiastisk voice over. Om vi i det hele tatt befinner oss på jorda er usikkert. Nyt tilbakeblikket!

Mer om Toyota

Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar De ekstreme forholdene i motorsport gir oss mulighet til å utvikle nye teknologier, finne nye løsninger og nye forbedringsområder. - Har du en drøm – hopp i det - Har du en drøm – hopp i det Toyota på veien med naturfotografen @lebackpacker