Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota

Tilbakekalling

Bilene som er omfattet er Corolla, Yaris, RAV4 og Hilux (mars 2003 til mars 2007)

Bilene som er omfattet er Corolla, Yaris, RAV4 og Hilux produsert i tidsrommet fra mars 2003 til mars 2007.

Vi ønsker ikke å gå på akkord med sikkerheten i Toyota og ønsker å respondere raskt dersom vi oppdager potensielle feil. Vi kaller derfor inn flere tusen biler som kan ha en feil på kollisjonsputene. Vi har gjennomført flere undersøkelser på Takata-produserte kollisjonsputer over hele verden. På deler som er samlet inn i det japanske markedet er det en risiko for at fuktighet trenger inn i mekanismen over tid. Dette kan føre til at kollisjonsputen ikke utløses på den måten som er normalt. Vi har ingen informasjon om at det har vært noen feil på kollisjonsputer i Norge.


Toyota har valgt å utvide tilbakekallingen på verdensbasis og nå er det ca. 17000 biler i Norge som er involvert. Bilene som er omfattet er Corolla, Yaris, RAV4 og Hilux produsert i tidsrommet fra Mars 2003 til mars 2007.


I samarbeid med veimyndighetene vil vi utarbeide lister over hvem som eier bilene i dag, og deretter vil det sendes brev med innkalling til verksted til rette vedkommende. Utskiftingen av kollisjonsputene skjer selvfølgelig uten kostnad for kunden, men vi beklager allikevel den belastning det innebærer for kundene.
Les mer og finn ut om din bil er berørt.

Mer om Toyota

Toyota Celica-historien Celica-historien Med et navn som betyr “himmelsk” på spansk, rullet Celica inn i vårt univers for å bli en stjerne, men da den kom kunne ingen vite at den kom til å skinne i 35 år, komme i 7 forskjellige generasjoner, og for mange bli en bil som ikke var av denne verden. Toyotas sikkerhetsteknologier Toyotas sikkerhetsteknologier Livet kan være en lang, uforutsigbar og fantastisk reise, og Toyota ønsker å å ta deg fra den ene opplevelsen til den andre så trygt og sikkert som mulig.