Norsk presse har testet Toyota Prius Plug-in

Hybriden med lenger elektrisk rekkevidde

Nye Prius Plug-in Hybrid kombinerer fordelene fra den nye fjerdegenerasjons Prius med en klasseledende elektrisk rekkevidde og en rekke innovative teknologier. Salget er i gang, og her har vi samlet noen tester fra norsk presse.

“Komfortabel, stillegående bil med svært energieffektiv drivlinje, ladbar hybrid med klassens beste batterirekkevidde og gode kuldeegenskaper.”

-dinside.no/motor

/
/

“Toyota operer med en praktisk rekkevidde på cirka 50 km når man bruker klimaanlegg, lys, vindusviskere og lydanlegg. Det er få (om noen) ladbare hybrider som kan stille opp med så lang rekkevidde.”

- BilNorge.no

“Den betydelig økte elektriske rekkevidden er basert på teknologiske nyvinninger i tre nøkkelområder: optimal batteriutvikling, maksimering av elektrisk kjøring og forkorting av ladetiden.”

/
/
Foto: David K. Andersen

“Det som skiller Prius Plug-inn fra røkla er ikke bare at den har god elektrisk rekkevidde, men faktisk enda viktigere; den holder forbruket svært lavt også etter at batteriet er utladet.”

- Bil og Motorbloggen

Les mer om Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid setter en ny standard Prius Plug-in Hybrid setter en ny standard Nye Prius Plug-in Hybrid kombinerer fordelene fra den nye fjerdegenerasjons Prius med en klasseledende elektrisk rekkevidde og en rekke innovative teknologier. Nå har forhåndssalget startet i Norge med attraktive priser.