Det lønner seg å velge hybrid - Lavt verditap

Få mer tilbake for hybrid

Høy kvalitet og liten slitasje gjør at de populære hybridene fra Toyota har et lavt verditap over tid sammenliknet med andre typer biler. For hybrideierne betyr den gode annenhåndsverdien at man får mer tilbake ved et videresalg, mens de som leaser vil komme godt ut av det med et lavt verditap ved innbytte etter for eksempel tre år med Toyota Privatleie.

Kvaliteten overbeviser

Av alle faktorene som spiller inn når vi skal velge oss en bil, mener vi i Toyota at kvalitet er den aller viktigste. Toyota legger sin stolthet i å produsere kjøretøy med ypperste kvalitet i alle ledd, og vi har gjennom årelang utvikling oppnådd en særdeles god helhetlig standard på våre biler. Våre nyeste hybrider er intet unntak, og som eier av disse bilene vil du spare både tid, miljø og penger takket være nyskapende teknologi med nettopp høy kvalitet.

bilde av hvit rav4
close up s
Gjør et bilvalg som gagner deg

Toyotas Hybrider er svært driftssikre, de holder seg lenger og taper seg ikke i verdi på samme måte som konvensjonelle biler. Hybridene inneholder toppmoderne teknologi, de er godt utstyrt og gir deg god valuta for pengene. Dette har gjort at bilenes popularitet på annenhåndsmarkedet har steget, og at verditapet blir mindre for deg. Ved å velge en hybrid fra Toyota får du altså mulighet til å bli sittende igjen med mer til overs når du skal selge eller bytte inn bilen.

Nå er det Hybriddager hos Toyota

Har du lyst til å ta en nærmere titt på våre hybrider, lære mer om teknologien, prøvekjøre eller kjøpe? Nå er det Hybriddager hos alle våre forhandlere, med gode tilbud på alle våre hybridmodeller.

Toyota for alle pengene

Siden 80-tallet har Lars H. Furu så og si ikke kjørt annet enn Toyota, og er nå på sin tredje RAV4 i rekken. Lars setter stor pris på kvalitet og har flere ganger opplevd den gode annenhåndsverdien ved videresalg og innbytte, både privat og i jobbsammenheng. I videoen under kan du høre mer om hva Lars sin utrettelige Toyota-fascinasjon kommer av.

Film med abassadør Lars Furu som foteller om det lave verditapet hos Toyotas hybrider

Relatert innhold

Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Fjelleventyret er over for denne gang, men vinneren av årets 71 grader nord – Norge tøffeste Kjendis hviler ikke på laurbærene av den grunn. Likevel innrømmer Jon Almaas at overgangen til hverdagen var tøffere enn han hadde forestilt seg. Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Det beroligende svaret er at det ikke vil bli behov for komplisert vedlikehold. Samtidig er det noen enkle tips du kan følge for å være sikker på at hybriden din holder seg i topp stand mens den er permittert. Hybridbiler med hengerfeste – Toyota Norge Hybridbiler med hengerfeste – Toyota Norge Hengerfeste til hybridbiler, sjekk hvilken Toyota hybrid leveres med tilhengerfeste. Lavest CO2-utslipp i Europa Lavest CO2-utslipp i Europa Utslippsnedgangen fra 2018 var på 2,3 g/km, til et snitt på 97,5 g/km. Blant de mest solgte bilmerkene i Europa var det kun to som hadde en utslippsnedgang, mens resten økte sine utslipp.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler