Det lønner seg å velge hybrid - Lavt verditap

Få mer tilbake for hybrid

Høy kvalitet og liten slitasje gjør at de populære hybridene fra Toyota har et lavt verditap over tid sammenliknet med andre typer biler. For hybrideierne betyr den gode annenhåndsverdien at man får mer tilbake ved et videresalg, mens de som leaser vil komme godt ut av det med et lavt verditap ved innbytte etter for eksempel tre år med Toyota Privatleie.

Kvaliteten overbeviser

Av alle faktorene som spiller inn når vi skal velge oss en bil, mener vi i Toyota at kvalitet er den aller viktigste. Toyota legger sin stolthet i å produsere kjøretøy med ypperste kvalitet i alle ledd, og vi har gjennom årelang utvikling oppnådd en særdeles god helhetlig standard på våre biler. Våre nyeste hybrider er intet unntak, og som eier av disse bilene vil du spare både tid, miljø og penger takket være nyskapende teknologi med nettopp høy kvalitet.

bilde av hvit rav4
close up s
Gjør et bilvalg som gagner deg

Toyotas Hybrider er svært driftssikre, de holder seg lenger og taper seg ikke i verdi på samme måte som konvensjonelle biler. Hybridene inneholder toppmoderne teknologi, de er godt utstyrt og gir deg god valuta for pengene. Dette har gjort at bilenes popularitet på annenhåndsmarkedet har steget, og at verditapet blir mindre for deg. Ved å velge en hybrid fra Toyota får du altså mulighet til å bli sittende igjen med mer til overs når du skal selge eller bytte inn bilen.

Nå er det Hybriddager hos Toyota

Har du lyst til å ta en nærmere titt på våre hybrider, lære mer om teknologien, prøvekjøre eller kjøpe? Nå er det Hybriddager hos alle våre forhandlere, med gode tilbud på alle våre hybridmodeller.
Les mer om våre hybriddager her

Toyota for alle pengene

Siden 80-tallet har Lars H. Furu så og si ikke kjørt annet enn Toyota, og er nå på sin tredje RAV4 i rekken. Lars setter stor pris på kvalitet og har flere ganger opplevd den gode annenhåndsverdien ved videresalg og innbytte, både privat og i jobbsammenheng. I videoen under kan du høre mer om hva Lars sin utrettelige Toyota-fascinasjon kommer av.

Film med abassadør Lars Furu som foteller om det lave verditapet hos Toyotas hybrider

Relatert innhold

Uno-X åpner ny hydrogenstasjon Uno-X åpner ny hydrogenstasjon Torsdag 22. november 2018 åpnet Uno-X ny hydrogenstasjon på Hvam i Akershus, og la med dette til rette for vekst for hydrogen-elektriske kjøretøy i Stor-Oslo. Hybridenes vinterfordeler Hybridenes vinterfordeler Med fjorårets vinter friskt i minnet er det igjen på tide å gjøre seg klar for de lange, kalde månedene. Hybrid helt enkelt forklart Hybrid helt enkelt forklart Hvordan fungerer egentlig en hybrid, og hvorfor kjøpe det istedenfor en økonomisk bensinbil? Målinger viser: Toyotas Hybrider kjører 50% elektrisk Målinger viser: Toyotas Hybrider kjører 50% elektrisk Med finsk måleutstyr montert i bilen har Toyota funnet ut at hybridene deres kjører elektrisk halvparten av tiden.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler