Det lønner seg å velge hybrid - Lavt verditap

Få mer tilbake for hybrid

Høy kvalitet og liten slitasje gjør at de populære hybridene fra Toyota har et lavt verditap over tid sammenliknet med andre typer biler. For hybrideierne betyr den gode annenhåndsverdien at man får mer tilbake ved et videresalg, mens de som leaser vil komme godt ut av det med et lavt verditap ved innbytte etter for eksempel tre år med Toyota Privatleie.

Kvaliteten overbeviser

Av alle faktorene som spiller inn når vi skal velge oss en bil, mener vi i Toyota at kvalitet er den aller viktigste. Toyota legger sin stolthet i å produsere kjøretøy med ypperste kvalitet i alle ledd, og vi har gjennom årelang utvikling oppnådd en særdeles god helhetlig standard på våre biler. Våre nyeste hybrider er intet unntak, og som eier av disse bilene vil du spare både tid, miljø og penger takket være nyskapende teknologi med nettopp høy kvalitet.

bilde av hvit rav4
close up s
Gjør et bilvalg som gagner deg

Toyotas Hybrider er svært driftssikre, de holder seg lenger og taper seg ikke i verdi på samme måte som konvensjonelle biler. Hybridene inneholder toppmoderne teknologi, de er godt utstyrt og gir deg god valuta for pengene. Dette har gjort at bilenes popularitet på annenhåndsmarkedet har steget, og at verditapet blir mindre for deg. Ved å velge en hybrid fra Toyota får du altså mulighet til å bli sittende igjen med mer til overs når du skal selge eller bytte inn bilen.

Nå er det Hybriddager hos Toyota

Har du lyst til å ta en nærmere titt på våre hybrider, lære mer om teknologien, prøvekjøre eller kjøpe? Nå er det Hybriddager hos alle våre forhandlere, med gode tilbud på alle våre hybridmodeller.

Toyota for alle pengene

Siden 80-tallet har Lars H. Furu så og si ikke kjørt annet enn Toyota, og er nå på sin tredje RAV4 i rekken. Lars setter stor pris på kvalitet og har flere ganger opplevd den gode annenhåndsverdien ved videresalg og innbytte, både privat og i jobbsammenheng. I videoen under kan du høre mer om hva Lars sin utrettelige Toyota-fascinasjon kommer av.

Film med abassadør Lars Furu som foteller om det lave verditapet hos Toyotas hybrider

Relatert innhold

Toyota bZ Toyota bZ Velkommen til Toyota bZ-serien, en ny modellserie fra Toyota og starten på en spennende ny tid. Dette er neste generasjons elbiler. Null utslipp er bare et skritt på veien. Bli med oss på reisen videre. Beyond Zero. Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Med over 6000 nyregistrerte biler så langt i år, topper Toyota listen over landets mest populære bilmerker ved å være størst både på person- og varebil. Les om hvilke modeller som topper statistikken her. Velkommen til Hybrid for Alle Velkommen til Hybrid for Alle Aldri har vi hatt et bredere utvalg av Hybrid. Enten du ser etter en selvladende eller ladbar Hybrid. En bybil, suv eller å kjøre rundt i en luksuriøs sedan har vi en Hybrid for deg. Nå også til supre kampanjepriser. Vant 71 grader nord 2020 Vant 71 grader nord 2020 Etter å ha fulgt ivrig med på den populære realityserien fra sofaen i mange år, bestemte Steffen seg for at det var hans tur til å oppleve den norske naturen på første rad. Og det ble han belønnet for.