Det lønner seg å velge hybrid

Mindre vedlikehold
Færre bekymringer med Hybrid

Med færre dyre slitedeler og Toyotas mest driftssikre teknologi byr hybridene på redusert bruk av tid og penger til vedlikehold. Bekymringene er det deilig å slippe, også.

Full av forenklende innovasjoner

Den moderne hybridteknologien vi ser i dag er et resultat av mer enn 20 års kontinuerlig utvikling spekket med innovasjoner og fokus på topp kvalitet. Dette har ført til at dagens hybrider har mindre slitasje på blant annet bremsene og giret. Deler som starter, partikkelfilter og turbo er blitt overflødige, i likhet med clutchen som ikke trengs grunnet den trinnløse automatiske girkassen samtlige hybridmodeller nå er utstyrt med. Færre deler betyr helt enkelt at det er færre ting som kan bli ødelagt.

Slik kuttes vedlikeholdsutgiftene:
  • Ingen partikkelfilter. 
  • Startmotor er overflødig. 
  • Hybridene startes av en generator. 
  • Turbo unødvendig grunnet elektrisk motorkraft. 
  • Mindre slitasje på bremser og gir.
Hybridloge rød C-HR
Sidefoto rød C-HR
Funker som det skal, når det skal

Er du en av de som synes det er deilig når ting fungerer som de skal, og at de gjør det selv etter lang og tro tjeneste? Da er en hybrid fra Toyota midt i blinken for deg. Mye av grunnen til at våre aller mest fornøyde kunder er hybridbileierne, ligger i det lave vedlikeholdsbehovet bilene har. Dette sparer deg for uforutsette kostnader og forminsker faren for potensielle hverdagskriser betraktelig.

Nå er det Hybriddager hos Toyota

Har du lyst til å ta en nærmere titt på våre hybrider, lære mer om teknologien, prøvekjøre eller kjøpe? Nå er det Hybriddager hos alle våre forhandlere, med gode tilbud på alle våre hybridmodeller.

Tom Arnes feilfrie reise fortsetter

Med en lang Toyotahistorikk var det aldri noen tvil da Tom Arne Igelstad skulle kjøpe seg ny bil. Med et ønske om å fortsette et så langt feilfritt bilhold ble valget nok en gang Toyota - denne gang i form av en C-HR Hybrid. Hør mer om hvorfor Tom Arne sverger til Toyota i videoen under.

/

Relatert innhold

Toyota firehjulstrekk Toyota firehjulstrekk Toyota firehjulstrekk - gleder seg til vinteren. Denne artikkelen tar for seg alle Toyotas modeller med firehjulstrekk - hvem passer best til deg? Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt den helt nye Yaris Cross. Les hva de synes om crossover-versjonen av den populære småbilen. Toyotas vei til elbilen bz4x Toyotas vei til elbilen bz4x 25 års utvikling fra forbrenningsmotor via hybrid til 100% elektrisk Toyota er Norges mest anbefalte merkevare Toyota er Norges mest anbefalte merkevare Toyota topper BrandIndex-listen og inntar dermed førsteplassen på YouGovs Recommend-rangering 2021.