Det lønner seg å velge hybrid

Mindre vedlikehold
Færre bekymringer med Hybrid

Med færre dyre slitedeler og Toyotas mest driftssikre teknologi byr hybridene på redusert bruk av tid og penger til vedlikehold. Bekymringene er det deilig å slippe, også.

Full av forenklende innovasjoner

Den moderne hybridteknologien vi ser i dag er et resultat av mer enn 20 års kontinuerlig utvikling spekket med innovasjoner og fokus på topp kvalitet. Dette har ført til at dagens hybrider har mindre slitasje på blant annet bremsene og giret. Deler som starter, partikkelfilter og turbo er blitt overflødige, i likhet med clutchen som ikke trengs grunnet den trinnløse automatiske girkassen samtlige hybridmodeller nå er utstyrt med. Færre deler betyr helt enkelt at det er færre ting som kan bli ødelagt.

Slik kuttes vedlikeholdsutgiftene:
  • Ingen partikkelfilter. 
  • Startmotor er overflødig. 
  • Hybridene startes av en generator. 
  • Turbo unødvendig grunnet elektrisk motorkraft. 
  • Mindre slitasje på bremser og gir.
Hybridloge rød C-HR
Sidefoto rød C-HR
Funker som det skal, når det skal

Er du en av de som synes det er deilig når ting fungerer som de skal, og at de gjør det selv etter lang og tro tjeneste? Da er en hybrid fra Toyota midt i blinken for deg. Mye av grunnen til at våre aller mest fornøyde kunder er hybridbileierne, ligger i det lave vedlikeholdsbehovet bilene har. Dette sparer deg for uforutsette kostnader og forminsker faren for potensielle hverdagskriser betraktelig.

Nå er det Hybriddager hos Toyota

Har du lyst til å ta en nærmere titt på våre hybrider, lære mer om teknologien, prøvekjøre eller kjøpe? Nå er det Hybriddager hos alle våre forhandlere, med gode tilbud på alle våre hybridmodeller.

Tom Arnes feilfrie reise fortsetter

Med en lang Toyotahistorikk var det aldri noen tvil da Tom Arne Igelstad skulle kjøpe seg ny bil. Med et ønske om å fortsette et så langt feilfritt bilhold ble valget nok en gang Toyota - denne gang i form av en C-HR Hybrid. Hør mer om hvorfor Tom Arne sverger til Toyota i videoen under.

/

Relatert innhold

Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Med over 6000 nyregistrerte biler så langt i år, topper Toyota listen over landets mest populære bilmerker ved å være størst både på person- og varebil. Les om hvilke modeller som topper statistikken her. Velkommen til Hybrid for Alle Velkommen til Hybrid for Alle Aldri har vi hatt et bredere utvalg av Hybrid. Enten du ser etter en selvladende eller ladbar Hybrid. En bybil, suv eller å kjøre rundt i en luksuriøs sedan har vi en Hybrid for deg. Nå også til supre kampanjepriser. Vant 71 grader nord 2020 Vant 71 grader nord 2020 Etter å ha fulgt ivrig med på den populære realityserien fra sofaen i mange år, bestemte Steffen seg for at det var hans tur til å oppleve den norske naturen på første rad. Og det ble han belønnet for. Taxisjåfører velger hybridbiler fra Toyota Taxisjåfører velger hybridbiler fra Toyota Svært høy kvalitet, pålitelig og med Toyota Express Service tilrettelagt for minst mulig tid på verkstedet. Tilbake på veien etter bare 60 min.