Et naturlig samarbeid

71N° og Toyota

For tyvende året på rad har gjengen i 71° Nord begitt seg ut på den krevende reisen fra Norges sørligste punkt på Lindesnes til det nordligste punktet på Nordkapp. I år igjen har de fått god hjelp av flere hybrider fra Toyota.

En omreisende bedrift

Reisefølget i Norges lengstlevende reality-serie består av hele 52 personer i crewet, pluss de 14 deltakerne. Med andre ord er det en mellomstor norsk bedrift som beveger seg gjennom det langstrakte landet vårt. Mennesker, mat og utstyr fraktes i buss, lastebil og minibuss samt fire selvladende hybrider og en varebil fra Toyota.

- Vi har samarbeidet med Toyota i flere år nå og er veldig fornøyde med det, sier Alexander Berg-Hansen, produsent for 71° Nord. I årets sesong hadde crewet med seg både C-HR, RAV4 og en Proace som utstyrsbil,

og Berg-Hansen forteller at de ble positivt overrasket over at varebilen hadde den samme høye kjørekomforten som personbilene.

Her er premiebilen i 71° Nord - C-HR Hybrid

- Jeg vokste i min tid opp med en Hiace, men den “kassebil”-følelsen vi hadde da er blitt borte. Alle Toyotaene gjorde jobben sin utmerket, de er komfortable og har gode kjøreegenskaper. I tillegg får du bedre samvittighet når du kjører en hybrid, forteller han videre. - Som turglade mennesker er vi jo opptatt av å ta vare på naturen og jorden.

/
/
God match for Toyota

71° Nords profil passer Toyota godt. Programmet handler i bunn og grunn om tur- og friluftsliv, noe mange av Toyotas kunder også har stor interesse for.

– For oss i Toyota er 71° Nord et naturlig valg som samarbeidspartner innenfor reality-sjangeren. Friluftsliv

er et interesseområde for mange Toyota-kunder og natur og miljø passer med Toyotas fokus på bærekraftig mobilitet, herunder hybridteknologien som vi har brukt to tiår på å utvikle og stadig videreutvikler, sier markedssjef i Toyota, Per Christian Huse.

big
Avhengig av flotte opplevelser

Seriens programleder, Tom Stiansen, har loset både deltakere og publikum over vidde, fjord og fjell i 13 år og 23 sesonger. Men lei av norsk natur, det blir han ikke.

– Det er avhengighetsskapende å være med 71° Nord, forteller Stiansen. De flotte opplevelsene du får med natur og mennesker, vil du bare ha mer av. Da er det også fint å ha en samarbeidspartner å vokse sammen med, som tenker langsiktig og deler vårt verdigrunnlag.

I løpet av sine år som programleder har Tom kjørt mange forskjellige Toyota-modeller, og har slik fått stor tillit til merket. - Vi har aldri hatt noe problemer med disse bilene på tur, de starter opp, kjører av gårde og fungerer som de skal.

Videre forteller Stiansen at Toyota-ene ofte brukes som fortropp når produksjonen ankommer nye destinasjoner. - Vi sender ut sikkerhetsfolka med RAV4 eller C-HR for å rekognosere og kartlegge for neste etappe. Med de bilene kommer vi oss frem der vi vil.

Det er bare én heldig vinner som premieres med en splitter ny C-HR Hybrid, og det er ikke uvanlig at deltakerne som ryker ut gir fra seg et ekstra sukk når de kjøres vekk i premiebilen. - Når deltakerne får sitte på i bilen går det litt opp for dem at de har gått glipp av en rimelig flott premie. Men heldigvis har de mange flotte minner å trøste seg med, avslutter Stiansen.

Hvem som stikker av med seieren i finalen av årets 71° Nord kan du se på TV Norge torsdag 15. november.

Les mer

HYBRID SALGSSUKSESS Q2 HYBRID SALGSSUKSESS Q2 Salgstallene for mai viser at de selvladende hybridene fra Toyota blir stadig mer populære. Med nylanseringene av Corolla og RAV4 går Toyota til topps på salgsstatistikken. Konseptbilen som ble virkelighet Konseptbilen som ble virkelighet Da konseptbilen Toyota C-HR ble avduket på bilutstillingen i Paris vekket den sterke følelser blant de tilreisende bilentusiastene. BARSKINGER I BARCELONA BARSKINGER I BARCELONA Vi tok en tur til Barcelona med klatreren Magnus Midtbø og nye RAV4 Hybrid. Der fikk vi demonstrert kraft, smidighet og manøvreringsegenskaper, både i klatreveggen og på veien. Helt nye RAV4 Helt nye RAV4 Kjør hvor som helst og overalt, fra bysentre til krevende landskap, gir den helt nye RAV4 et robust, men med raffinert utseende med en romslig og komfortabel cupè.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler