En ny spennende epoke for Corolla

Neste generasjon Auris blir offisielt omdøpt til Corolla

Toyota globalt har besluttet å bruke det ikoniske navnet Corolla på alle våre kompaktklasse-modeller i hele Europa. Dette betyr at etter 12 år i hjertet av vårt sortiment, vil vi ved introduksjonen av de nye 2019 modellene slutte å bruke modellnavnet Auris.

Som du kanskje vet, er Corolla den bestselgende modellen i bilhistorie, og den har et globalt anerkjent navn, med over 45 millioner solgte kjøretøy siden introduksjonen i 1966. Viktigst, for deg som kunde er dette bare er en navnendring. Du vil fortsette å motta samme nivå av støtte - enten det gjelder deler eller tjenester. Det eneste som endrer seg er at du nå har valget mellom tre typer Corolla - 5-dørs, sedan og stasjonsvogn.

Navneendringen sammenfaller med Corolla sin overgang til «Toyota New Global Architecture» (TNGA), som gir en bedre kjøreopplevelse takket være et lavere tyngdepunkt, en multi-link bakfjæring og et stivere karosseri ved bruk av høyfast stål som forsterkning på viktige områder. I tillegg vil de tre Corolla-typene dra nytte av den nyeste hybridteknologien.

Den nye Corolla Touring Sports vil ha sin debut på Paris Motor Show tidlig i oktober 2018, sammen med 5-dørs, begge i sin hybridversjon.

Relatert innhold

Toyota GR SPORT-modellene Toyota GR SPORT-modellene Opplev kjøregleden med GR SPORT. Leveres i signaturfargene til Gazoo Racing og er inspirert av Toyotas høyytelsesmodeller, GR-serien. Se Toyota GR SPORT-modellene Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Årets vinterbil 2020 - Corolla TS Hybrid Årets vinterbil 2020 - Corolla TS Hybrid Etter omfattende testing av nye bilmodeller er dommen klar: Toyota Corolla TS Hybrid er årets vinterbil i 2020. HYBRID SALGSSUKSESS Q2 HYBRID SALGSSUKSESS Q2 Salgstallene for mai viser at de selvladende hybridene fra Toyota blir stadig mer populære. Med nylanseringene av Corolla og RAV4 går Toyota til topps på salgsstatistikken.