En ny spennende epoke for Corolla

Neste generasjon Auris blir offisielt omdøpt til Corolla

Toyota globalt har besluttet å bruke det ikoniske navnet Corolla på alle våre kompaktklasse-modeller i hele Europa. Dette betyr at etter 12 år i hjertet av vårt sortiment, vil vi ved introduksjonen av de nye 2019 modellene slutte å bruke modellnavnet Auris.

Som du kanskje vet, er Corolla den bestselgende modellen i bilhistorie, og den har et globalt anerkjent navn, med over 45 millioner solgte kjøretøy siden introduksjonen i 1966. Viktigst, for deg som kunde er dette bare er en navnendring. Du vil fortsette å motta samme nivå av støtte - enten det gjelder deler eller tjenester. Det eneste som endrer seg er at du nå har valget mellom tre typer Corolla - 5-dørs, sedan og stasjonsvogn.

Navneendringen sammenfaller med Corolla sin overgang til «Toyota New Global Architecture» (TNGA), som gir en bedre kjøreopplevelse takket være et lavere tyngdepunkt, en multi-link bakfjæring og et stivere karosseri ved bruk av høyfast stål som forsterkning på viktige områder. I tillegg vil de tre Corolla-typene dra nytte av den nyeste hybridteknologien.

Den nye Corolla Touring Sports vil ha sin debut på Paris Motor Show tidlig i oktober 2018, sammen med 5-dørs, begge i sin hybridversjon.

Relatert innhold

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler