En ny spennende epoke for Corolla

Neste generasjon Auris blir offisielt omdøpt til Corolla

Toyota globalt har besluttet å bruke det ikoniske navnet Corolla på alle våre kompaktklasse-modeller i hele Europa. Dette betyr at etter 12 år i hjertet av vårt sortiment, vil vi ved introduksjonen av de nye 2019 modellene slutte å bruke modellnavnet Auris.

Som du kanskje vet, er Corolla den bestselgende modellen i bilhistorie, og den har et globalt anerkjent navn, med over 45 millioner solgte kjøretøy siden introduksjonen i 1966. Viktigst, for deg som kunde er dette bare er en navnendring. Du vil fortsette å motta samme nivå av støtte - enten det gjelder deler eller tjenester. Det eneste som endrer seg er at du nå har valget mellom tre typer Corolla - 5-dørs, sedan og stasjonsvogn.

Navneendringen sammenfaller med Corolla sin overgang til «Toyota New Global Architecture» (TNGA), som gir en bedre kjøreopplevelse takket være et lavere tyngdepunkt, en multi-link bakfjæring og et stivere karosseri ved bruk av høyfast stål som forsterkning på viktige områder. I tillegg vil de tre Corolla-typene dra nytte av den nyeste hybridteknologien.

Den nye Corolla Touring Sports vil ha sin debut på Paris Motor Show tidlig i oktober 2018, sammen med 5-dørs, begge i sin hybridversjon.

Relatert innhold

Her er nye Corolla og Corolla touring sports Her er nye Corolla og Corolla touring sports Den nye Toyota Corolla Touring Sports vises for første gang på Paris motor show 2018, og slutter seg til 5-dørs utgaven som ble avslørt i Genève tidligere i år. Nye Auris med verdensdebut i Genève Nye Auris med verdensdebut i Genève I mars dro vi duken av nye Auris. Norske medier var på pletten for å bivåne begivenheten. Under har vi samlet noe av det de skrev. Toyota på bilutstillingen i Genève Toyota på bilutstillingen i Genève Etter 20 års lederskap innen hybridteknologi gjør Toyota sine hybridmodeller enda mer attraktive for kundene. Historien om Toyotas sportsbiler Historien om Toyotas sportsbiler Siden 1960-årene har Toyota overrasket og gledet folk med sine tolkninger av det som er en engasjerende, spennende og underholdende sportsbil.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler