Nye Auris

med verdensdebut i Genève

I mars dro vi duken av nye Auris. Norske medier var på pletten for å bivåne begivenheten. Under har vi samlet noe av det de skrev.

"Opptil 50 prosent av kjøringen i hverdagen kan foregå elektrisk. Dette medfører et særdeles lavt drivstofforbruk og CO2-utslipp."

hegnar.no

"Folkebilen blir sexy"

– motor.no

"Sammen med et rykende ferskt design, følger også nye drivlinjer. Toyota har bestemt seg for å tilby sine kjernemodeller med to ulike hybridmotorer." 

– tv2.no/broom

/
/
Se verdensdebuten her:

Nye Auris kommer til Norge i første kvartal 2019.

Mer om Auris

Hybridenes vinterfordeler Hybridenes vinterfordeler Med fjorårets vinter friskt i minnet er det igjen på tide å gjøre seg klar for de lange, kalde månedene. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle. En ny spennende epoke for Corolla En ny spennende epoke for Corolla Neste generasjon Auris blir offisielt omdøpt til Corolla Toyota på bilutstillingen i Genève Toyota på bilutstillingen i Genève Etter 20 års lederskap innen hybridteknologi gjør Toyota sine hybridmodeller enda mer attraktive for kundene.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler