Toyota på Paris Motor Show 2018

Leverandør av innovativ mobilitet

Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle. På årets Motor Show i Paris, viser Toyota to innovative bærebjelker: Hybridteknologien og TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture), der begge inngår i den helt nye Corolla og Corolla Touring Sports stasjonsvogn. Den nye RAV4 Hybrid presenteres og Camry kommer tilbake til Europa.

NY COROLLA

Den nye Corolla kommer med et mer dynamisk design og det er tydelige forskjeller mellom den sportslige, kompakte Corolla og den langstrakte, fleksible Touring Sports stasjonsvognen. Den helt nye, selvladende hybridmotoren med 2,0 liters sylindervolum, markerer også debuten for Toyotas nye hybridstrategi som gir deg 2 motoralternativer å velge mellom.

Alle hovedmodellene kommer nå med to motoralternativer. For Corollla har det ene en effekt på 122 HK (DIN) og et sylindervolum på 1,8 liter. Denne har 4. generasjon av Toyotas hybridsystem og byr på forbedret respons samtidig som den har svært god drivstofføkonomi og er særdeles lettkjørt. Det andre motoralternativet, byr på en 2-liters motor med 180 HK (DIN) som gir enda mer kraft og effekt, raskere akselerasjon og enda mer kjøreglede.

De nye Corolla-modellene er bygd på TNGA GA-C-plattformen som bidrar til enda bedre kjøreegenskaper, takket være at tyngdepunktet er senket med 10 mm, multi-link bakhjulsoppheng som standard og at karosseriet er gjort 60% stivere med forsterkninger av høyfast stål.

I Norge vil forhåndssalget av Corolla starte i januar 2019, og selve lanseringen i løpet av første kvartal. Ønsker du å motta de siste nyheter frem til du kan bestille eller se nye Corolla hos din forhandler, så meld deg på her.

Hold meg oppdatert på nye Corolla

Ønsker du flere detaljer om den kommende Corolla? Klikk deg inn og les pressemeldingen her:

Pressemelding Corolla

/
/
/
NY RAV4

Den nye RAV4 er 5. generasjon av denne suksessmodellen og kan by på bedre ytelser og høyere sikkerhet, samtidig som den er den første SUVen som bygges på TNGA-plattformen. Den nye versjonen byr på mer plass og høyere komfort, og kupéen har svært høy kvalitet og gjennomført finish. RAV4 er enestående i sin klasse som selvladende hybrid med 2,5 liters moter og systemeffekt på 222 HK (DIN). Hybridmotoren sørger for klassens beste drivstofføkonomi og utslippsnivåer. Samtidig er det elektriske 4x4 systemet redesignet og forbedret for å gi mye bedre ytelser i krevende forhold og sikrere kjøring på glatte veier. Den nye RAV4 er også den første Toyotamodellen som byr på nye funksjoner i Toyota Safety Sense slik at de avanserte teknologiene gir enda mer assistanse til føreren, for å forhindre uhell og introduserer også en grad av autonom kjøring.

I Norge vil forhåndssalget av RAV4 starte 20.11. Selve lanseringen vi skje i 2019. Ønsker du å motta de siste nyheter frem til du kan bestille eller se nye RAV4 hos din forhandler, så meld deg på her.

Hold meg oppdatert på nye RAV4

Ønsker du flere detaljer om den kommende RAV4? Klikk deg inn og les pressemeldingen her:

Pressemelding RAV4

/
/
/
NY CAMRY

Etter 14 års fravær, returnerer nå Toyota Camry til Europa, denne gang med hybridteknologi. Den nye Camry blir presentert på Paris Motor Show og kombinerer stilfullt design, suveren komfort og enestående drivstoffeffektivitet, takket være den siste generasjonen av Toyotas selvladende hybridteknologi. Nye Camry bygger videre på de kjerneverdiene som har gjort den till en bestselger: Den velkjente Toyotakvaliteten, -holdbarheten og -påliteligheten, gode kjøreegenskaper, førsteklasses design ut- og innvendig, høy komfort og god plass, enestående motorteknologi med en helt ny 2,5 liters bensinmotor som del av hybridløsningen. Den sørger for lavt forbruk, lave utslipp og stille gange, samtidig som den har større effekt og er både kvikk og smidig. En viktig del av forbedringene i den nye Camry skyldes den nye TNGA-baserte GA-K-plattformen. Sammen med et nytt bakhjulsoppheng med doble fjærben og et lavere tyngdepunkt kombinert med plattformens stabilitet og styrke, bidrar den til de forbedrede kjøreegenskapene.

I Norge vil forhåndssalget av Camry starte i januar 2019, og selve lanseringen kommer til våren. Ønsker du å motta de siste nyheter frem til du kan bestille eller se nye Camry hos din forhandler, så meld deg på her.

Hold meg oppdatert på nye Camry

Ønsker du flere detaljer om den kommende Camry? Klikk deg inn og les pressemeldingen her:

Pressemelding Camry

/
/
/
TOYOTA YARIS GR SPORT

Inspirert av den eksklusive og råsterke Yaris GRMN, lanserer vi nå Yaris GR SPORT som gir mer sportslig kjøreglede i Toyotas tilbud i  B-segmentet. Etter at Toyota på nytt meldte seg på i Rally VM i 2017, utviklet vi høyytelsesbilen Yaris GRMN, som fikk en strålende mottakelse og alle de 400 eksemplarene ble kjøpt av kunder allerede før bilen var kommet til forhandlerne. Den nye GR SPORT tar med seg påvirkningen fra TOYOTA GAZOO Racing og byr på en morsom kjøreopplevelse og sportslig styling. Modifikasjonene er inspirert av GRMN og gjelder først og fremst hjulopphengene som gir mer engasjerende kjøreegenskaper og respons. I likhet med GRMN har den Sachs Performance støtdempere og massiv (i stedet for hul) krengningsstabilisator for ekstra stivhet og stabilitet. Den har støpte, sorte 17" aluminiumsfelger som er eksklusive for GR SPORT, og på felgene sitter de samme Brigdestone Potenza RE50 205/45R 17-dekkene som på GRMN-modellen. GR SPORT leveres kun som 5-dørs og er utstyrt med standard Yaris 1,5 liters selvladende hybridmotor.

/
/
/
TOYTA YARIS Y20

Toyota markerer 20-års jubileet for den originale Yaris med å introdusere en ny utstyrsgrad, Y20, for 2019-modellene. Yaris, som har blitt en stor suksess i B-segmentet, ble vist for første gang på Paris Motor Show i 2018. Gjennom to tiår og tre generasjoner har Yaris etablert seg solid som Toyotas bestselgende modell i Europa. Den reviderte Yaris vises for første gang på Paris Motor Show. Den har et nytt multimediasystem med mulighet for integrasjon med smarttelefoner. Lanseringsversjonen av Y20 blir produsert i 1.998 eksemplarer med samme gullfargede lakk som den første Yaris i 1998, men, i tråd med dagens stil, med tak i mørk grått. Det kommer selvsagt også biler med standard lakkering og andre to-tonekombinasjoner, med blant annet sølvfarget, perlehvit og sort lakk kombinert med mørk grå lakk på taket. Y20-modellene får utvendige stylingdetaljer i mørk grå finish for å skille den fra de øvrige Yaris-modellene.

/
/
/
2. GENERASJON TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota har forpliktet seg til å arbeide for et sikkert, mobilt samfunn og derfor er det viktig for oss å utvikle løsninger som involverer mennesker, kjøretøy og trafikkmiljøet, samtidig som vi høster erfaring fra den virkelige veien og lærer av uhell og ulykker og innarbeider denne kunnskapen i den videre utviklingen. Nå tar vi ett skritt videre mot det endelige målet om et samfunn med null ulykker og kommer med andre generasjon Toyota Safety Sense.

Den oppgraderte pakken med aktive sikkerhetsteknologier har et kamera og en millimeterbølgeradar. Begge har nå forbedrede ytelser og kan gjenkjenne flere risikosituasjoner og har økt funksjonalitet.

Det nye systemet har redusert størrelse for å kunne installeres i hele Toyotas modellutvalg. Toyota Safety Sense inkluderer nå to oppgraderte versjoner av kollisjonsvern (PCS), adaptiv fartsholder (ACC), filskiftvarsling (LDA) skiltgjenkjennelse (RSA) og automatiske fjernlys (AHB). I tillegg kommer filsentreringshjelp (Lane Trace Assist (LTA)), en avansert teknologi som hjelper til med å posisjonere bilen riktig i kjørebanen.

Kollisjonsvern/Pre-collision system
/
Adaptiv fartsholder/Adaptive cruise control
/
Filskiftvarsling/Lane trace assist
/
Skiltgjenkjennelse/Road sign assist
/
Automatiske fjernlys/Automatic High Beam
/
INNOVATIVT OPPLEGG FOR PRESSEKONFERANSEN

Toyota velger en innovativ tilnærming, også til kommunikasjonen med media, ved å erstatte den tradisjonelle pressekonferansen med et nytt digitalt format som kan oppleves når som helst, enten på standen eller på internett, på bilutstillingen i Paris eller hvor som helst ellers i verden.

Den digitale pressekonferansen finner sted på nettet med adressen: parisms.toyota-europe.com og på Toyota Motor Euopes YouTube-kanal.

Mer om Toyota på Motor Show

Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Vi ser med spenning frem til at den nye Corolla Hybrid er på plass hos forhandlerne. Den er bygd på den revolusjonerende TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) og for første gang kan vi tilby valg mellom to forskjellige hybridmotorer. Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt den helt nye Yaris Cross. Les hva de synes om crossover-versjonen av den populære småbilen. Toyota GR SPORT-modellene Toyota GR SPORT-modellene Opplev kjøregleden med GR SPORT. Leveres i signaturfargene til Gazoo Racing og er inspirert av Toyotas høyytelsesmodeller, GR-serien. Se Toyota GR SPORT-modellene Årets vinterbil 2020 - Corolla TS Hybrid Årets vinterbil 2020 - Corolla TS Hybrid Etter omfattende testing av nye bilmodeller er dommen klar: Toyota Corolla TS Hybrid er årets vinterbil i 2020.

Les mer

Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Vi ser med spenning frem til at den nye Corolla Hybrid er på plass hos forhandlerne. Den er bygd på den revolusjonerende TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) og for første gang kan vi tilby valg mellom to forskjellige hybridmotorer. Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt den helt nye Yaris Cross. Les hva de synes om crossover-versjonen av den populære småbilen. Toyota GR SPORT-modellene Toyota GR SPORT-modellene Opplev kjøregleden med GR SPORT. Leveres i signaturfargene til Gazoo Racing og er inspirert av Toyotas høyytelsesmodeller, GR-serien. Se Toyota GR SPORT-modellene Årets vinterbil 2020 - Corolla TS Hybrid Årets vinterbil 2020 - Corolla TS Hybrid Etter omfattende testing av nye bilmodeller er dommen klar: Toyota Corolla TS Hybrid er årets vinterbil i 2020.