Legenden er tilbake

Sterkere, smidigere og smartere enn noensinne.

Uten å gjøre vrak på sin 65-år lange historie, fremstår Nye Land Cruiser som akkurat det. Ny. Og alle forbedringene, fra de kosmetiske justeringene til den grensesprengende nye teknologien, er med på å ta dette ikonet inn i en ny æra. På mer krevende veier enn noensinne.

Karosseriet er plassert på en stiv og solid ramme, som gir både økt komfort og større grad av kontroll i ulendt terreng. Dette forsterkes av det nye kameraet under bilen og teknologiske løsninger som Aktiv Stabilisator og Automatisk Terrengmodus med 5-trinns Crawl Control, som effektivt leser terrenget og trekker deg og bilen gjennom det terrenget.

Av mer kosmetiske endringer er det verdt å nevne det nedsenkede panseret, som skal gi bedre oversikt foran bilen, og grillen som sammen med lyktene er plassert høyere for å kunne øke vadedybden.

Og slik kunne vi fortsatt å snakke om komfort, kontroll og fremkommelighet. Inntil du får prøvd selv, kan du ta en titt på filmen lengst nede på siden fra da vi testet Nye Land Cruiser på Lierskogen Motocrossbane rett før jul. Her kan du se hvordan selgerne våre reagerte på de nye finessene og hvordan bilen selv tok utfordringene i det krevende terrenget

land cruiser testes
Land Cruiser tar seg enkelt frem i bratt terreng, enten det er opp, ned eller sidelengs. Foto: zip:it as
Land cruiser testes
Det var flere som fikk følelsen av å fly under testkjøringen på Lierskogen. Foto: zip:it as

Vi har testet nye Land Cruiser

Lier motorcrossbane: Vi tok med oss en liten gjeng for å teste vår nye Land Cruiser. Her kan du se hvordan selgerne våre reagerte på de nye finessene og hvordan bilen selv tok utfordringene i det krevende terrenget

Relatert innhold

Toyota feirer 10 millioner solgte Land Cruisere Toyota feirer 10 millioner solgte Land Cruisere Hos Toyota er vi stolte av å kunne dele med dere å ha nådd en enorm milepæl - salget av 10 millioner Land Cruisere over hele verden. Jaxa Lunar Rover Prosjektet Jaxa Lunar Rover Prosjektet Toyota og den japanske romforskningsorganisasjonen, JAXA, samarbeider for å utvikle et hydrogendrevet kjøretøy som skal brukes til å utforske Månen og – en gang i fremtiden – også Mars. Slik virker fremtidens superbatteri Slik virker fremtidens superbatteri Fremtidens el- og hybridbiler vil få lengre rekkevidde, de vil lade raskere og koste mindre – samtidig som de vil kreve færre ressurser fra naturen. En liten varebil med stor kapasitet En liten varebil med stor kapasitet Toyota Proace Compact. Lillebror i Proace-serien kan for mange være den mest anvendelige.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler