Legenden er tilbake

Sterkere, smidigere og smartere enn noensinne.

Uten å gjøre vrak på sin 65-år lange historie, fremstår Nye Land Cruiser som akkurat det. Ny. Og alle forbedringene, fra de kosmetiske justeringene til den grensesprengende nye teknologien, er med på å ta dette ikonet inn i en ny æra. På mer krevende veier enn noensinne.

Karosseriet er plassert på en stiv og solid ramme, som gir både økt komfort og større grad av kontroll i ulendt terreng. Dette forsterkes av det nye kameraet under bilen og teknologiske løsninger som Aktiv Stabilisator og Automatisk Terrengmodus med 5-trinns Crawl Control, som effektivt leser terrenget og trekker deg og bilen gjennom det terrenget.

Av mer kosmetiske endringer er det verdt å nevne det nedsenkede panseret, som skal gi bedre oversikt foran bilen, og grillen som sammen med lyktene er plassert høyere for å kunne øke vadedybden.

Og slik kunne vi fortsatt å snakke om komfort, kontroll og fremkommelighet. Inntil du får prøvd selv, kan du ta en titt på filmen lengst nede på siden fra da vi testet Nye Land Cruiser på Lierskogen Motocrossbane rett før jul. Her kan du se hvordan selgerne våre reagerte på de nye finessene og hvordan bilen selv tok utfordringene i det krevende terrenget

land cruiser testes
Land Cruiser tar seg enkelt frem i bratt terreng, enten det er opp, ned eller sidelengs. Foto: zip:it as
Land cruiser testes
Det var flere som fikk følelsen av å fly under testkjøringen på Lierskogen. Foto: zip:it as

Vi har testet nye Land Cruiser

Lier motorcrossbane: Vi tok med oss en liten gjeng for å teste vår nye Land Cruiser. Her kan du se hvordan selgerne våre reagerte på de nye finessene og hvordan bilen selv tok utfordringene i det krevende terrenget

Relatert innhold

Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Med over 6000 nyregistrerte biler så langt i år, topper Toyota listen over landets mest populære bilmerker ved å være størst både på person- og varebil. Les om hvilke modeller som topper statistikken her. Hydrogen – trenger vi det da? Hydrogen – trenger vi det da? Vi bor i et land med rikelig vannkraft og har verdensrekord i batterielektriske biler. Det kan være vanskelig umiddelbart å se behovet for å lade biler med hydrogen. Vant 71 grader nord 2020 Vant 71 grader nord 2020 Etter å ha fulgt ivrig med på den populære realityserien fra sofaen i mange år, bestemte Steffen seg for at det var hans tur til å oppleve den norske naturen på første rad. Og det ble han belønnet for. Verdens mest verdifulle bilmerke - 2020 — Toyota Norge Verdens mest verdifulle bilmerke - 2020 — Toyota Norge Kjøper du en Toyota, vet du at dette er en av verdens største merkevarer. Forbes liste bekrefter igjen den sterke posisjonen vi har hatt i mange år.