Nye Land Cruiser er resultatet av mer enn 65 års evolusjon. Med en enestående kombinasjon av kvalitet, slitestyrke og pålitelighet er den kjent for å kombinere fremkommelighet med komfort og luksus. Vi lot et knippe norske biljournalister teste bilen – og seg selv – i Namibias villmark. Under har vi samlet deres beretninger.

/

"Er du i markedet for en bil i denne klassen er det definitivt en Land Cruiser du skal se på."

dinside.no/motor

/

"Grovt sett har Toyota beholdt alt som var bra med Land Cruiser, og oppgradert det visuelle og teknologiske. Helt riktig gjort, med andre ord."

yrkesbil.no

/

"Skal du krysse den afrikanske villmarken, så finnes det neppe noen bedre og mer egnet skyss enn en Toyota Land Cruiser."

tv.no/broom

/

"Klatreegenskapene er mildt sagt imponerende. Og det til tross for standard gatedekk uten spesiell offroad-profil eller kraftig mønster."

bilogmotorbloggen.no

Mer om Land Cruiser

Med Toyota til Peaks of Europe Med Toyota til Peaks of Europe På veien med Toyotas 4x4-ambassadør, @lebackpacker Hils på Toyotas nye 4x4-Ambassadør Hils på Toyotas nye 4x4-Ambassadør Toyota på veien med naturfotografen @lebackpacker Land Cruiser-historien Land Cruiser-historien Hvordan beskriver du med ett ord en bil som har oppnådd legendarisk status over hele verden – er det riktige ordet slitesterk, røff, pålitelig eller ustoppelig? Land Cruiser er alt dette, og mere til.