Nye Land Cruiser er resultatet av mer enn 65 års evolusjon. Med en enestående kombinasjon av kvalitet, slitestyrke og pålitelighet er den kjent for å kombinere fremkommelighet med komfort og luksus. Vi lot et knippe norske biljournalister teste bilen – og seg selv – i Namibias villmark. Under har vi samlet deres beretninger.

/

"Er du i markedet for en bil i denne klassen er det definitivt en Land Cruiser du skal se på."

dinside.no/motor

/

"Grovt sett har Toyota beholdt alt som var bra med Land Cruiser, og oppgradert det visuelle og teknologiske. Helt riktig gjort, med andre ord."

yrkesbil.no

/

"Skal du krysse den afrikanske villmarken, så finnes det neppe noen bedre og mer egnet skyss enn en Toyota Land Cruiser."

tv.no/broom

/

"Klatreegenskapene er mildt sagt imponerende. Og det til tross for standard gatedekk uten spesiell offroad-profil eller kraftig mønster."

bilogmotorbloggen.no

Mer om Land Cruiser

Arctic Trucks Arctic Trucks Arctic Trucks Norge har spesialisert seg på modifisering av 4WD for bruk i tøffe miljøer som for eksempel på skogsbilveier, på snø og is, i søle og på gjørmete vei eller i sanden.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler