Den nye Toyota Camry Hybrid

Den mest raffinerte hybridbilen

Den nye Camry Hybrid kombinerer elegansen til en kvalitetssedan med de enestående ytelsene til en hybrid av siste generasjon. Designet er moderne, teknologien avansert og komforten i en klasse for seg. Den nye Camry byr på utmerkede kjøreegenskaper og gir deg en utrolig fin kjøreopplevelse.

Du vil få en opplevelse bak rattet på Camry Hybrid. Den helt nye 2,5 liters motoren har imponerende kraftressurser samtidig som den er svært stillegående. Du får også ekstra kraft fra den elektriske motoren, men likefullt en Camry en bil med enestående drivstofføkonomi.

Belønning underveis

Den nye Camry Hybrid er bygd på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) for at den skal gi en best mulig kjøreopplevelse.

Dermed får bilen er lavt tyngdepunkt, blir svært stabil og byr på gode kjøreegenskaper.

Ønsker du flere detaljer om den kommende Camry? Klikk deg inn og les pressemeldingen her:

Pressemelding Camry

/
Gjennomført stil og høy komfort

I den raffinerte kupéen i nye Camry kombineres elegant design med førsteklasses materialer. Foran former myke ubrutte linjer en stilig cockpit rundt føreren mens passasjerene får god plass og kan nyte komforten. Også i baksetet er det rikelig plass og i midtkonsollen kan passasjerene betjene klima- og lydanlegget og justere vinkelen i seteryggene*. Bagasjerommet tar unna hele 524 liter.

*Ikke tilgjengelig på alle utstyrsgrader.

/

Toyota Safety Sense

Mer om Camry