Toyotas største Hybrid SUV – Highlander – kommer for salg i Norge.

Endelig kommer nyheten som mange har ventet på – den store og romslige 7-seteren Highlander skal lanseres i Europa.

Dette er en ny Hybrid SUV med firehjulstrekk som nå kompletterer vårt allerede romslige SUV-utvalg.

Den er romslig og fleksibel, og har hele 7 seter og 658 liters bagasjerom. Her får du med deg barna, vennene og hundene i tillegg til masse bagasje.

Toyota Highlander kommer med det velkjente og effektive fjerdegenerasjons hybridsystem som inkluderer AWD-i. Med sine 244 hestekrefter og Co2-utslipp fra 146g/km (WLTP)* har den segmentets beste forhold mellom krefter og utslipp.

Det nyeste tilskuddet til Toyotas SUV-utvalg - i dag bestående av RAV4 i D-segmentet, C-HR i C-segmentet og den nært forestående Yaris Cross i B-segmentet- blir tilgjengelig utelukkende som hybrid. Den er bygget med 23 års hybriderfaring, og mer enn 15 millioner solgte hybrider verden over.

interior highlander
Toyota Highlander - Mer enn 23 års erfaring med hybridteknologi

Med sitt fullhybride drivverk kommer den med Toyotas legendariske kvalitet og driftssikkerhet. Den er bygget på Toyotas GA-K plattform – denne kombinerer alle de gode egenskapene man kjenner fra Toyotas SUV`er; komfort, kjøreglede og sikkerhet. I tillegg har den lave utslipp, drivstoffeffektivitet, intelligent firehjulstrekk. Når du legger til et maksimalt hengervekt på hele to tonn, så nærmer man seg den perfekte bil for ethvert bruk.

Design og innpakning

Toyota Highlander er hele 4 950 mm lang, og kommer med 20" aluminiumsfelger. Den kombinerer det elegante og sofistikerte med det røffere og mer robuste du kan forvente av en fleksibel firehjulstrekker.

Interiøret og teknologien er designet for fleksibiliteten, og den er designet som en 7-seter slik at alle i bilen får en komfortabel premium-opplevelse.

Bakluken har «sparkesensor»- du kan betjene den ved å føre foten under bakfangeren. Dette gir deg mulighet til å åpne bakluken uten å sette fra deg det du har i hendene. Enkelt, fleksibelt og veldig behagelig.

Interiøret er tilgjengelig i fargene svart eller grafitt. Det er flere lasterom bygget inn i kupeen og også USB-koblinger på første og andre seterad.

Kupeen er bemerkelsesverdig stille, med akustisk frontrute, lydisolasjon i tak, dashbord og gulv. I tillegg har den isolasjon i hjulbuene og bagasjerommet, noe som forsterker det allerede lave støynivået fra hybriddrivverket.

Utstyrsnivået på premium grad inkluderer en 12.3" skjerm med navigasjon i midtkonsollen samt head-up display hvor nøkkelinformasjonen vises på frontruten. I tillegg har den Apple CarPlay og Android Auto, trådløs telefonlading, seteventilasjon og et digitalt bakspeil som viser området bak bilen selv om sikten hindres av last eller passasjerer.

Seter

Highlander er en ekte 7-seter, noe som gir gode løsninger. Andre seterad kan flyttes 180 mm i lengderetningen, noe som gir god plass på tredje rad, også for voksne. I tillegg gir dette enkel tilgang og tilkomst.

Kjøreegenskaper

Toyota Highlander hybrid kombinerer en 2.5 liters bensinmotor med elmotorer foran og bak. Motoren bak er utstyrt med intelligent firehjulssystem (AWD-i) og det kraftige batteriet er under andre seterad.

Fører kan velge mellom ECO, NORMAL, SPORT og TRAIL - denne bilen gir deg de beste kjøreegenskapene uansett underlag og føreforhold.

interior highlander
Lekkert design - innovativ teknologi
Sikkerhet

Toyota Highlander Hybrid har nyeste utgave av Toyota Safety Sense, en rekke aktive sikkerhetsteknologier designet for å unngå eller redusere konsekvensen av ulykker på tvers av en rekke trafikksituasjoner. Denne inneholder bla pre-kollisjonssystem med aktiv styreinngripen for å unngå kollisjoner med syklister på dagtid og fotgjengere på både dag- og nattestid. Den har også Adaptiv Cruisekontroll, veiskiltassistanse, filholderassistanse, filavviksvarsling samt automatiske fjernlys.

Toyota Highlander Hybrid kommer for salg på det europeiske markedet tidlig 2021.

*Foreløpige tall i påvente av typegodkjenning.

Les mer

HYBRID SALGSSUKSESS Q2 HYBRID SALGSSUKSESS Q2 Salgstallene for mai viser at de selvladende hybridene fra Toyota blir stadig mer populære. Med nylanseringene av Corolla og RAV4 går Toyota til topps på salgsstatistikken. BARSKINGER I BARCELONA BARSKINGER I BARCELONA Vi tok en tur til Barcelona med klatreren Magnus Midtbø og nye RAV4 Hybrid. Der fikk vi demonstrert kraft, smidighet og manøvreringsegenskaper, både i klatreveggen og på veien. Helt nye RAV4 Helt nye RAV4 Kjør hvor som helst og overalt, fra bysentre til krevende landskap, gir den helt nye RAV4 et robust, men med raffinert utseende med en romslig og komfortabel cupè. Samarbeidet mellom 71N og Toyota Samarbeidet mellom 71N og Toyota For tyvende året på rad har gjengen i 71° Nord begitt seg ut på den krevende reisen fra Norges sørligste punkt på Lindesnes til det nordligste punktet på Nordkapp. I år igjen har de fått god hjelp av flere hybrider fra Toyota.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler