Helt ny Highlander Hybrid
Stor plass, lavt utslipp

Vi introduserer den helt nye Highlander. Denne avanserte SUVen med 7 seter, er stilig og rommelig og har den nyeste hybridteknologien vår og intelligent 4x4 (AWD-i). I tillegg til komfortable kjøreegenskaper, byr Highlander på den kraften, effektiviteten og fleksibiliteten som skal til for å tilfredsstille aktive bileiere.

Den er bygget på Toyotas GA-K plattform – denne kombinerer alle de gode egenskapene man kjenner fra Toyotas SUV`er; komfort, kjøreglede og sikkerhet. I tillegg har den lave utslipp, drivstoffeffektivitet, intelligent firehjulstrekk, samt hengervekt på hele to tonn.

Den nye Highlander Hybrid SUV kommer for salg i 2021.

interior image
Design og plass

Toyota Highlander er hele 4 950 mm lang, og kommer med 20" aluminiumsfelger. Den kombinerer det elegante og sofistikerte med det røffere og mer robuste du kan forvente av en fleksibel firehjulstrekker.

Interiøret og teknologien er designet for fleksibiliteten, og den er designet som en 7-seter slik at alle i bilen får en komfortabel premium-opplevelse. Andre seterad kan flyttes 180 mm i lengderetningen, noe som gir god plass på tredje rad, også for voksne. I tillegg gir dette enkel tilgang og tilkomst.

Det romslige bagasjerommet er på hele 658 liter. Bakluken har «sparkesensor»* - du kan betjene den ved å føre foten under bakfangeren. Dette gir deg mulighet til å åpne bakluken uten å sette fra deg det du har i hendene. Enkelt, fleksibelt og veldig behagelig.
 
 
 *Tilleggsutstyr - avhengig av utstyrsgrad

rear view
ENESTÅENDE BALANSE MELLOM EFFEKT OG UTSLIPP

Med 4. generasjon av vårt hybridsystem, gir Highlander deg alle fordelene med en stor SUV uten at det går ut over drivstofforbruket eller utslipp.
 
Hybrid Dynamic Force-motoren på 2,5 liter utvikler 244 HK (DIN) og balanserer forholdet mellom effekt og utslipp på en enestående måte. Forbruket ved blandet kjøring ligger på 0,66 l/mil som resulterer i CO2-utslipp på lave 146 g/km*. Når du så har fremkommeligheten og tryggheten som kommer med AWD-i-systemet og smidige, komfortable kjøreegenskper, er det en fornøyelse å være i en Highlander, uansett hvilket av de 7 setene du sitter i.
 
*WLTP - foreløbig tall i påvente av typegodkjenning

Interior-v2
HØY KOMFORT, HØYT UTSTYRSNIVÅ

Highlander er stillegående og har en førsteklasses kupé med håndverksmessig kvalitet i arbeid og materialer og høyt nivå på utstyret.
 
For å forhindre eller dempe kollisjoner er Highlander som standard utstyrt med den nyeste Toyota Safety Sense-pakken.
 
Avhengig av utstyrsgrad kan du få med ventilerte forseter, frontruteprojeksjon (HUD) og digitalt bakspeil. I tillegg kan du også få modelltilpasset lydanlegg fra JBL med 11 høyttalere og en berøringsstyrt monitor på 12,3" med satelittnavigasjon, samt smarttelefonintegrasjon via Apple CarPlay™ og Android Auto™. BLI MED OSS PÅ HIGHLANDER-REISEN

Registrer deg og få vårt nyhetsbrev om Highlander og de siste nyhetene, oppdateringene og tilbudene først.


Meld på nyhetsbrev

Highlander i pressen
toyota highlander
Får de en helt ny toppmodell i Norge Broom: Det handler om stor SUV når Toyota nå gjør seg klare til å lansere en ny modell i Norge. Highlander heter den og blir toppmodell for Toyota her hjemme.


Les mer
toyota highlander
Amerikansk bestselger til Norge bilnorge.no: For nøyaktig et år siden gjorde Camry comeback i Europa. Neste år får norske bilkjøpere tilgang til nok en amerikansk volumselger – Highlander.


Les mer
toyota highlander
Nå får Toyota RAV4 en hybrid storebror motor.no: Highlander er populær i Nord-Amerika. I 2021 kommer en ny generasjon av den generøst dimensjonerte 7-seteren til Europa for første gang, med firehjulsdrift og 244 hester.

Les mer

Les mer

Norsk bilpresse har testet nye RAV4 Plug-in Hybrid Norsk bilpresse har testet nye RAV4 Plug-in Hybrid Norsk bilpresse var spente på om den ladbare hybrid-SUVen ville holde alt det den har lovet – og de kunne reise hjem igjen med forventningene innfridd. Toyota RAV4 plug-in Toyota RAV4 plug-in RAV4 Plug-in ble vist på Los Angeles Auto Show 20 november Toyota feirer 10 millioner solgte Land Cruisere Toyota feirer 10 millioner solgte Land Cruisere Hos Toyota er vi stolte av å kunne dele med dere å ha nådd en enorm milepæl - salget av 10 millioner Land Cruisere over hele verden. HYBRID SALGSSUKSESS Q2 HYBRID SALGSSUKSESS Q2 Salgstallene for mai viser at de selvladende hybridene fra Toyota blir stadig mer populære. Med nylanseringene av Corolla og RAV4 går Toyota til topps på salgsstatistikken.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler