Helt ny Highlander Hybrid
Stor plass, lavt utslipp

T Vi introduserer den helt nye Highlander. Denne avanserte SUV-en med 7 seter, er stilig og rommelig og har den nyeste hybridteknologien vår og intelligent 4x4 (AWD-i). I tillegg til komfortable kjøreegenskaper, byr Highlander på den kraften, effektiviteten og fleksibiliteten som skal til for å tilfredsstille aktive bileiere.

Den er bygget på Toyotas GA-K plattform – denne kombinerer alle de gode egenskapene man kjenner fra Toyotas SUV`er; komfort, kjøreglede og sikkerhet. I tillegg har den lave utslipp, drivstoffeffektivitet, intelligent firehjulstrekk, samt hengervekt på hele to tonn.


I dagens situasjon med utfordringer knyttet til batteritilgang, prioriterer vi å få mest mulig produksjon av RAV4 Plug-in Hybrid. Lanseringen av Toyota Highlander er dermed utsatt på ubestemt tid.

interior image
Design og plass

Toyota Highlander er hele 4 950 mm lang, og kommer med 20" aluminiumsfelger. Den kombinerer det elegante og sofistikerte med det røffere og mer robuste du kan forvente av en fleksibel firehjulstrekker.

Interiøret og teknologien er designet for fleksibiliteten, og den er designet som en 7-seter slik at alle i bilen får en komfortabel premium-opplevelse. Andre seterad kan flyttes 180 mm i lengderetningen, noe som gir god plass på tredje rad, også for voksne. I tillegg gir dette enkel tilgang og tilkomst.

Det romslige bagasjerommet er på hele 658 liter*. Bakluken har «sparkesensor»** - du kan betjene den ved å føre foten under bakfangeren. Dette gir deg mulighet til å åpne bakluken uten å sette fra deg det du har i hendene. Enkelt, fleksibelt og veldig behagelig.
 
 * Gjelder som 5-seter
 **Tilleggsutstyr - avhengig av utstyrsgrad

rear view
ENESTÅENDE BALANSE MELLOM EFFEKT OG UTSLIPP

Med 4. generasjon av vårt hybridsystem, gir Highlander deg alle fordelene med en stor SUV uten at det går ut over drivstofforbruket eller utslipp.
 
Hybrid Dynamic Force-motoren på 2,5 liter utvikler 244 HK (DIN) og balanserer forholdet mellom effekt og utslipp på en enestående måte. Forbruket ved blandet kjøring ligger på 0,66 l/mil som resulterer i CO2-utslipp på lave 146 g/km*. Når du så har fremkommeligheten og tryggheten som kommer med AWD-i-systemet og smidige, komfortable kjøreegenskper, er det en fornøyelse å være i en Highlander, uansett hvilket av de 7 setene du sitter i.
 
*WLTP - foreløbig tall i påvente av typegodkjenning

Interior-v2
HØY KOMFORT, HØYT UTSTYRSNIVÅ

Highlander er stillegående og har en førsteklasses kupé med håndverksmessig kvalitet i arbeid og materialer og høyt nivå på utstyret.
 
For å forhindre eller dempe kollisjoner er Highlander som standard utstyrt med den nyeste Toyota Safety Sense-pakken.
 
Avhengig av utstyrsgrad kan du få med ventilerte forseter, frontruteprojeksjon (HUD) og digitalt bakspeil. I tillegg kan du også få modelltilpasset lydanlegg fra JBL med 11 høyttalere og en berøringsstyrt monitor på 12,3" med satelittnavigasjon, samt smarttelefonintegrasjon via Apple CarPlay™ og Android Auto™. 

Highlander i pressen
toyota highlander
Får de en helt ny toppmodell i Norge Broom: Det handler om stor SUV når Toyota nå gjør seg klare til å lansere en ny modell i Norge. Highlander heter den og blir toppmodell for Toyota her hjemme.


Les mer
toyota highlander
Amerikansk bestselger til Norge bilnorge.no: For nøyaktig et år siden gjorde Camry comeback i Europa. Neste år får norske bilkjøpere tilgang til nok en amerikansk volumselger – Highlander.


Les mer
toyota highlander
Nå får Toyota RAV4 en hybrid storebror motor.no: Highlander er populær i Nord-Amerika. I 2021 kommer en ny generasjon av den generøst dimensjonerte 7-seteren til Europa for første gang, med firehjulsdrift og 244 hester.

Les mer

Les mer

Verdens mest solgte bilmerke — Toyota Norge Verdens mest solgte bilmerke — Toyota Norge Kjøper du en Toyota, vet du at dette er en av verdens mest solgte bilmerke. Den samme kåringen viser også at Toyota RAV4 er verdens mest solgte SUV. Vant 71 grader nord 2020 Vant 71 grader nord 2020 Etter å ha fulgt ivrig med på den populære realityserien fra sofaen i mange år, bestemte Steffen seg for at det var hans tur til å oppleve den norske naturen på første rad. Og det ble han belønnet for. Toyota topp 10 på Toyota topp 10 på "Best Global Brands" Toyota er for 9. året på rad kåret til verdens mest verdifulle bilmerke på den internasjonale listen til Interbrand. Birgit Skarstein: – Jeg finner mye glede i å bruke kroppen min på en ny måte Birgit Skarstein: – Jeg finner mye glede i å bruke kroppen min på en ny måte Den 16. sesongen av "Skal vi danse" er godt i gang og 12 deltakere stilte til start på premieren 5. september. En av dem er vår egen Team Toyota-ambassadør, Birgit Skarstein.