Yaris i pressen
toyota yaris
Vi har prøvekjørt 4. generasjon Toyota Yaris: Motor.no Bygget på ny plattform og utstyrt med nytt hybridsystem, har Toyota klart å gjøre Yaris mer enn aktuell igjen. Det betyr likevel ikke at alt er perfekt.

Les mer
toyota yaris
Her er prisene på nye Toyota Yaris Bil24.no: Med ny teknologi og mer effektivt drivverk kunne man frykte at nye Toyota Yaris ble mye dyrere, men samtlige versjoner holder seg fortsatt under 300.000 kroner.

Les mer
toyota yaris
Ny Yaris er priset og klar bilnorge.no: Norges mest populære småbil kommer i ny innpakning. Nå er nye Yaris bestillingsklar, og de første bilene kommer til landet i september.


Les mer
toyota yaris
FØRSTEINNTRYKK: TOYOTA YARIS Bilogmotorbloggen.no: Toyotas småbil-suksess kommer i helt ny utgave neste år. Vi har allerede sett den, sittet i, og snakket med ingeniørene. Her er de første bildene og alt vi vet så langt.

Les mer

Mer om Yaris

Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Det beroligende svaret er at det ikke vil bli behov for komplisert vedlikehold. Samtidig er det noen enkle tips du kan følge for å være sikker på at hybriden din holder seg i topp stand mens den er permittert. Den helt nye Yaris Den helt nye Yaris Den helt nye Yaris åpner dørene sommeren 2020. Gå ikke glipp av begivenheten! Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Toyota feirer den originale Yaris med introduksjonen av en ny Y20 utstyrsgrad i 2019. Introduksjonen markerer 20-årsjubileet for merkets suksessrike B-segment-modell, som ble vist første gang på motormessen i Paris 1998. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler