Yaris i pressen
toyota yaris
Vi har prøvekjørt 4. generasjon Toyota Yaris: Motor.no Bygget på ny plattform og utstyrt med nytt hybridsystem, har Toyota klart å gjøre Yaris mer enn aktuell igjen. Det betyr likevel ikke at alt er perfekt.

Les mer
toyota yaris
Her er prisene på nye Toyota Yaris Bil24.no: Med ny teknologi og mer effektivt drivverk kunne man frykte at nye Toyota Yaris ble mye dyrere, men samtlige versjoner holder seg fortsatt under 300.000 kroner.

Les mer
toyota yaris
Ny Yaris er priset og klar bilnorge.no: Norges mest populære småbil kommer i ny innpakning. Nå er nye Yaris bestillingsklar, og de første bilene kommer til landet i september.


Les mer
toyota yaris
FØRSTEINNTRYKK: TOYOTA YARIS Bilogmotorbloggen.no: Toyotas småbil-suksess kommer i helt ny utgave neste år. Vi har allerede sett den, sittet i, og snakket med ingeniørene. Her er de første bildene og alt vi vet så langt.

Les mer

Mer om Yaris

Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Toyota feirer den originale Yaris med introduksjonen av en ny Y20 utstyrsgrad i 2019. Introduksjonen markerer 20-årsjubileet for merkets suksessrike B-segment-modell, som ble vist første gang på motormessen i Paris 1998. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle. Slik bestiller du din nye Toyota på nett Slik bestiller du din nye Toyota på nett Nå kan du bestille Både Yaris Og Aygo på nett. Les mer om hvordan dette gjøres her. Ny bil til prisen av en latte om dagen Ny bil til prisen av en latte om dagen Når innskuddet på 54 990,- er betalt, er leiekostnaden for en Yaris under femtilapp om dagen. Fristende? Kanskje privatleie er noe for deg.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler