Den helt nye Yaris Cross

En urban SUV
Nye Yaris kommer også som kompakt-SUV med hybrid og firehjulstrekk.

Nå kan vi endelig vise frem nye Yaris Cross Hybrid. Vår nye kompakt-SUV har alle kvalitetene som skal til for å gjøre vår neste generasjons Yaris også til en sportslig og høyreist SUV.

Vårt nyeste selvladende hybridsystem gjør Yaris Cross klasseledende på effektivitet og utslipp. Med firehjulsdrift som tilvalg får du ekte trygghet under alle kjøreforhold. I tillegg er den kompakt og sporty, og passer perfekt som bybil. Yaris Cross Hybrid vil sette sitt preg på bybildet når den kommer i 2021.

video thumbnail

Meld på nyhetsbrev
EN EKTE SUV I LITEN STØRRELSE

Som pionér til fritids-SUVen har vi nå lagt alle våre års erfaring over i Yaris Cross. Med et sterkt, romslig og sportslig utseende, høyere bakkeklaring og med lekkert interiør i en cupee der du sitter høyt, gir den deg alle fordelene med å kjøre en SUV, men i en mer kompakt, byvennlig størrelse.

VÅR NYESTE SUV MED VÅR NYESTE HYBRIDTEKNOLOGI.

Som ledere innen hybridteknologi har vi sørget for at den nyeste SUV-en vår har den nyeste hybridteknologien vår. Yaris og Yaris Cross er de første modellene som bruker Toyotas nyeste hybridsystem, utviklet direkte fra de større 2.0 og 2.5-liters drivverkene som er brukt i nye modeller i senere tid.

KOMMER MED FIREHJULSDRIFT - MED KLASSELEDENDE DRIVSTOFFORBRUK.

For de som ønsker seg en ekte SUV uten kompromisser, kan Yaris Cross utstyres med intelligent firehjulstrekk kalt AWD-i. Hybrid AWD-i er en unik funksjon for en kompakt hybrid-SUV, og gir deg tryggheten til firehjulsdrift, men med klasseledende drivstofforbruk og utslipp.

video thumbnail
KVALITETER

Bilister i urbane strøk verdsetter i økende grad robustheten og bakkeklaringen til en SUV, men ønsker samtidig en bil dimensjonert for bygater og som vektlegger miljøaspektet. I tillegg ønskes en bil som har fleksibiliteten til å veksle mellom både hverdagskjøring og helgeutflukter.

Det er akkurat disse kvalitetene Toyota har vevd inn i nye Yaris Cross.

DRIVSTOFFEFEKTIV

Nye Yaris Cross kommer med en helt ny vansert 1.5 liters tre-sylindret bensinmotor som yter 116 hestekrefter, og har spesielt fokus på hvordan ytelsene leveres. Dette gir svært god respons og god drivstoffektivitet. Yaris Cross har et forbruk på under 90 g/km CO2 for 2WD og under 100 g/km CO2 for AWD-i.*

* NEDC korrelerte tall; WLTP-data fra under 120 g / km for 2WD og lavere enn 135g / km for AWD-i; alle foreløpige tall i påvente av endelig typegodkjenning.


Les pressemeldingen

PRAKTISK

Andre praktiske funksjoner er elektrisk bakluke, Toyota Safety Sense, lagring under gulvet i bagasjen samt beltesystem for sikring av last. Størrelsen på bagasjeromet er 390 liter med alle setene oppe og bagasjetrekket på.

Les mer

Den helt nye Yaris Den helt nye Yaris Den helt nye Yaris åpner dørene sommeren 2020. Gå ikke glipp av begivenheten! Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Toyota feirer den originale Yaris med introduksjonen av en ny Y20 utstyrsgrad i 2019. Introduksjonen markerer 20-årsjubileet for merkets suksessrike B-segment-modell, som ble vist første gang på motormessen i Paris 1998. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle. Slik bestiller du din nye Toyota på nett Slik bestiller du din nye Toyota på nett Nå kan du bestille en av våre bestselgere på nett. Les mer om hvordan dette gjøres her.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler