Den helt nye Yaris Cross

En urban SUV
Nye Yaris kommer også som kompakt-SUV med hybrid og firehjulstrekk.

Nå kan vi endelig vise frem nye Yaris Cross Hybrid. Vår nye kompakt-SUV har alle kvalitetene som skal til for å gjøre vår neste generasjons Yaris også til en sportslig og høyreist SUV.

Vårt nyeste selvladende hybridsystem gjør Yaris Cross klasseledende på effektivitet og utslipp. Med firehjulsdrift som tilvalg får du ekte trygghet under alle kjøreforhold. I tillegg er den kompakt og sporty, og passer perfekt som bybil. Yaris Cross Hybrid vil sette sitt preg på bybildet når den kommer i 2021.


Hold meg oppdatert
EN EKTE SUV I LITEN STØRRELSE

Som pionér til fritids-SUVen har vi nå lagt alle våre års erfaring over i Yaris Cross. Med et sterkt, romslig og sportslig utseende, høyere bakkeklaring og med lekkert interiør i en cupee der du sitter høyt, gir den deg alle fordelene med å kjøre en SUV, men i en mer kompakt, byvennlig størrelse. Bilister i urbane strøk, verdsettes det i økende grad robustheten og bakkeklaringen til en SUV, men samtidig en bil dimensjonert for bygater og som vektlegger miljøaspektet. I tillegg til at den har fleksibiliteten til å veksle mellom både hverdagskjøring og helgeutflukter. Det er akkurat de kvalitetene Toyota har vevd inn i nye Yaris Cross.

VÅR NYESTE SUV MED VÅR NYESTE HYBRIDTEKNOLOGI.

Som ledere innen hybridteknologi har vi sørget for at den nyeste SUV-en vår har den nyeste hybridteknologien vår. Yaris og Yaris Cross er de første modellene som bruker Toyotas nyeste hybridsystem, utviklet direkte fra de større 2.0 og 2.5-liters drivverkene som er brukt i nye modeller i senere tid. Den kommer med en helt ny avansert 1.5-liters, tresylindret bensinmotor som yter 116 hestekrefter, med spesielt fokus på hvordan ytelsene leveres. Det gir svært god respons og god drivstoffeffektivitet, starter utgaven med forhjulsdrift på under 90 g/km CO2 og AWD-i-versjonen under 100 g/km*.

* NEDC korrelerte tall; WLTP-data fra under 120 g / km for 2WD og lavere enn 135g / km for AWD-i; alle foreløpige tall i påvente av endelig typegodkjenning.

KOMMER MED FIREHJULSDRIFT - MED KLASSELEDENDE DRIVSTOFFORBRUK.

For de som ønsker seg en ekte SUV uten kompromisser, kan Yaris Cross utstyres med intelligent firehjulstrekk kalt AWD-i. Hybrid AWD-i er en unik funksjon for en kompakt hybrid-SUV, og gir deg tryggheten til firehjulsdrift, men med klasseledende drivstofforbruk og utslipp. Andre praktiske funksjoner er elektrisk bakluke, Toyota Safety Sense, lagring under gulvet i bagasjen,og beltesystem for sikring av last.  Størrelsen på bagasjerom er 390 liter med alle setene oppe og bagasjetrekket på.

Les pressemeldingen i sin helhet her

BLIR DU MED PÅ KJØRETUREN?

Meld deg på Yaris Cross-nyhetsbrev og vær først med å motta de siste nyhetene og oppdateringene.

Hold meg oppdatert

Les mer

Slik bestiller du din nye Toyota på nett Slik bestiller du din nye Toyota på nett Nå kan du bestille Både Yaris Og Aygo på nett. Les mer om hvordan dette gjøres her. Ny bil til prisen av en latte om dagen Ny bil til prisen av en latte om dagen Når innskuddet på 54 990,- er betalt, er leiekostnaden for en Yaris under femtilapp om dagen. Fristende? Kanskje privatleie er noe for deg. Toyota i verdensmesterskapet i rally Toyota i verdensmesterskapet i rally Etter at Toyota Yaris WRC hadde en suksessrik debut i 2017, med seire i Rally Sweden og Finland, stiller TOYOTA GAZOO Racing opp i 2018-utgaven av FIA World Rally Championship (WRC) klar for å flytte grensene mot noe enda bedre. Fem stjerner til Yaris 2017 Fem stjerner til Yaris 2017 Tidligere i år lanserte Toyota sin 2017-utgave av Yaris. Modellen har oppnådd maksimale fem stjerner i den siste testrunden hos Euro NCAP.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler