Velkommen til 24 luker fylt med spennende premier!

Vi teller dagene ned til julaften med vår egen julekalender. Hver dag frem til julaften kan du vinne fine premier. 

I tillegg til dette vil alle som deltar i julekalenderen vår, også få et lodd og være med i trekningen av vår hovedpremie, en RAV4 Plug-in Hybrid, som du kan disponere i 3 måneder. Du får ett lodd per dag du deltar, og er du riktig flink kan du legge opptil 24 lodd i hovedtrekningen. Når julekalenderen er avsluttet trekker vi en tilfeldig vinner blant alle som har deltatt. Les mer om detaljene rundt hovedpremien nederst på siden.

Vi ønsker deg en gledelig førjulstid og lykke til med julekalenderen. Meld deg på nå!

Hovedpremie!

Disponer en RAV4 Plug-in Hybrid i vinter. I tre måneder kan DU kjøre Norges mest populære SUV med firehjulstrekk.

/

Leverandør av premien er KINTO Flex. Alt er inkludert, med unntak av parkering, bom/ferge og drivstoff. Verdi på premien er kr 25 470,-. Vinneren må være over 18 år, bo i Norge og ha førerkort. Perioden må gjennomføres innen 01.juni 2022, og bilen leveres tilbake etter 3 måneder. Se ytterligere vilkår her: kinto-flex.no. Verdi på premien kan ikke byttes inn i kontanter, og ansatte i Toyota Norge og deres samarbeidspartnere har ikke mulighet til å vinne.

Vinnere

Her publiseres dagsvinnere - Vinneren blir kontaktet via epost - Gratulerer!

1.12: Julieta Nornæs vant en JBL Flip 5 bærbar trådløs høyttaler
2.12: Bodil Nergaard vant en KitchenAid
3.12: Sven-Arne Woldvik vant en Tenderflame Café lykt
4.12: Jarl Knudsen vant et universalgavekort
5.12: Siv Kvarenes vant lue, ullsokker og washbag fra Helly Hansen
6.12: Lene Paulsen vant kinobilletter
7.12: Laila Nyhus vant lue, ullsokker og washbag fra Helly Hansen

Les mer

Verdens mest verdifulle bilmerke for 10. året på rad Verdens mest verdifulle bilmerke for 10. året på rad Konsulentselskapet Interbrand har offentliggjort listen over de 100 mest verdifulle merkevarene for 2021. De siste 10 årene har Toyota parkert på toppen av bilmerkene i “Best Global Brands”. Petter Schjerven er sesongens tøffeste kjendis Petter Schjerven er sesongens tøffeste kjendis Gjennom land og vann kjempet han seg til seier og en RAV4 Plug-in Hybrid i årets vakreste kjendis-eventyr! Varebiler for tunge tak - Se vårt store utvalg Varebiler for tunge tak - Se vårt store utvalg I Toyotas brede tilbud av varebiler for yrkesbruk, er det flere som stiller med svært høy lastekapasitet. Denne artikkelen viser hvilke. Parkerte konkurrentene i USA Parkerte konkurrentene i USA Fredric Aasbø har tilbrakt den siste tiden på andre siden av dammen, nærmere bestemt i California. Der avsluttet han 2021-sesongen på topp, med en suveren sammenlagtseier i Formula Drift.