BLI KJENT MED NYE COROLLA CROSS

EN BIL FOR FAMILIEN

Corolla Cross Hybrid. En Corolla som dekker flere behov enn noen gang tidligere. 

Nå kommer den første SUVen som bærer navnet Corolla. En helt ny karosseriform til verdens mestselgende modellserie.

Corolla Cross er en kombinasjon av en rommelig, høyreist SUV og våre hittil mest avanserte hybrid- og sikkerhetsteknologier. Den har alt som skal til for å være en anvendelig, praktisk og trygg familiebil.

Ønsker du deg en virkelig praktisk familiebil? Da er dette en mulighet det er verdt å vente på.
Registrér deg for å få vite mer

/
Kjøreglede

Den høyreiste Corolla Cross er sterk og robust samtidig som den er praktisk og gir god oversikt, akkurat slik du kan forvente av en ekte SUV. Brede døråpninger og rikelig hode- og benplass gir lett adkomst og høy komfort for alle. Delte, nedfellbare bakseter gir den fleksibiliteten som skal til for at bilen skal dekke alle slags behov i hverdager, ferier og på fritiden.

Lokker frem smil

Corolla Cross er den første, globale Toyota-modellen som er utstyrt med vår nyeste, 5. generasjons hybridteknologi og det gir grunn til å smile. A ny hybridmotor på 2,0 liter sørger for en herlig kombinasjon av effekt og lave CO2-utslipp. Og takket være det intelligente systemet for firehjuldrift (AWD-i er et tilvalg) tar bilen seg frem i alle slags vei- og føreforhold. Akselerasjonen er forbedret, drivstofføkonomien imponerende og det uten å måtte stoppe og lade underveis. Corolla Cross gjør det morsomt og trygt å dra på tur med hele familien.

/
/
Familievennlige funksjoner

Enten du skal en rask tur på butikken eller pakke bilen til en ferietur, i Corolla Cross er du alltid trygg og tilkoblet. Med sikkerhet- og førerassistanseteknologiene, som inkluderer forbedret kollisjonsvern og avansert parkeringsassistanse, blir kjøringen enda sikrere.Du finner også en rekke tilkoblede tjenester. Alt fra satellittnavigasjon i sanntid via en høyoppløselig berøringsskjerm på 10,5”, til en digital informasjonsskjerm på 12,3” ved førerplassen. Da blir det morsommere og enklere å ta seg frem på ukjente veier.

MYE Å LIKE MED SUV
/
Nye perspektiver

Takket være en høy sitteposisjon bakkeklaring, gir en SUV uslåelig oversikt over omgivelsene rundt deg. Enten du kjører i byen eller kjører på ukjente landeveier, føler du deg avslappet under kjøringen, og dermed også mindre mer uthvilt når du når destinasjonen. 

Fleksibel og praktisk

SUV-designet frigjør mer plass i kupéen og til bagasje enn, i konvensjonelle 5-dørs og sedanmodeller. I tillegg til mer hode- og beinplass, blir det rommelige bagasjerommet vanligvis enklere å pakke, takket være praktisk høyde og en bred bagasjeromsdør.

/
/
Mer kjøreglede

Som en moderne SUV er Corolla Cross rask og smidig og gir masse kjøreglede. Kombinert med hybridteknologi og AWD-i blir Corolla Cross en bil med svært gode kjøreegenskaper og evne til å ta seg trygt frem når forholdene blir krevende.

FÅ VITE MER OM TOYOTA

Årets vinterbil 2020 - Corolla TS Hybrid Årets vinterbil 2020 - Corolla TS Hybrid Etter omfattende testing av nye bilmodeller er dommen klar: Toyota Corolla TS Hybrid er årets vinterbil i 2020. Velkommen Til Premieredager Hos Toyota Velkommen Til Premieredager Hos Toyota 21.-30. mars 2019 Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Vi ser med spenning frem til at den nye Corolla Hybrid er på plass hos forhandlerne. Den er bygd på den revolusjonerende TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) og for første gang kan vi tilby valg mellom to forskjellige hybridmotorer. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle.