Hold bilen virus og bakteriefri:

40 områder å vaske over

Det er ikke enkelt å holde bilen fri for virus og bakterier. Vi tar på bilene våre hele tiden, overalt. Tenk på hvor mange overflater du berører i løpet av en gjennomsnittlig tur, fra å åpne døra til å skifte gir, justere varmen eller lysene.

Alle disse områdene tiltrekker seg skitt og bakterier, og nå som håndhygiene er essensielt kan det være lurt å gå grundig over disse når du vasker bilen. Faktisk har vi kommet frem til hele 40 områder på bilen som er utsatt for regelmessig berøring, og som bør rengjøres ekstra godt.

I videoen kan du se alle punktene vi anbefaler at du vasker over, for eksempel med antibakteriell serviett / wipes. Skal vaskingen gi effekt er det viktig å være grundig. Det holder ikke å “dra over” raskt, men du bør gni minst to ganger frem og tilbake for å rengjøre ordentlig.

40 områder å vaske

1. Dørhåndtak utvendig
2. Tak- og dørlister
3. Innvendig dørhåndtak
4. Vindusbrytere
5. Innvendig håndtak
6. Dørlommer
7. Setebelter
8. Beltelåser
9. Setejustering
10. Rattet
11. Signalhorn
12. Kontrollstikker
13. Luftventil sjåfør
14. Dashbord
15. Startknapp
16. Girspak
17. Multimediaskjerm
18. Felles luftventiler
19. Varmekontroller
20. Hanskerom21. Servicehefte
22. Midtkonsoll
23. Koppholdere
24. Ryggespeil
25. Innvendige lamper
26. Støttehåndtak
27. Nøkkel
28. Nakkestøtter
29. Setelommer
30. Armlene i baksetet
31. Bensinlokk
32. Dekkventiler
33. Bagasjeluke
34. Hattehylle
35. Bagasjeromsgulv
36. Lukkeknapp
37. Panserlokk
38. Spylervæskelokk
39. Peilepinne
40. Oljelokk

Når du er ferdig med å vaske bilen, er det viktig at du husker på å vaske hendene dine.
video thumb

Les mer

Storfornøyde Toyota-kunder Storfornøyde Toyota-kunder Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at kundene fremdeles er storfornøyde med Toyota. Til topps i innovasjonskåring Til topps i innovasjonskåring Norske kunder har vurdert bedrifters evne til å skape løsninger for fremtiden. Listen for 2018 toppes av Toyota. TOYOTA TRACKDAY 2018 TOYOTA TRACKDAY 2018 Den rekordtørre sommeren virket milevis unna da vi en tidlig septembermorgen satt kursen mot Vålerbanen. Johannes Høsflot Klæbo avsluttet sesongen med stil Johannes Høsflot Klæbo avsluttet sesongen med stil Sesongen 2017/18 har vært et eventyr for Toyota-ambassadør Johannes Høsflot Klæbo. Før jul dominerte han verdenscupen totalt, før han dro til Sør-Korea og ble OL-konge med tre gullmedaljer.