Fyllestasjoner for hydrogen er midlertidig stengt

Det var en alvorlig hendelse på en hydrogenstasjon på Kjørbo i Sandvika mandag 10. juni.

Som et forebyggende tiltak har Uno-x Hydrogen som driverr stasjonene besluttet å midlertidig å stenge samtlige hydrogen fyllestasjoner i Norge inntil årsaken til hendelsen er avdekket.

For å hindre at kunder blir skadelidende har Toyota Norge besluttet å tilby gratis lånebiler inntil situasjon er løst. Toyota Norge har midlertidig stoppet utlevering av Mirai, men modellen er fortsatt tilgjengelig for salg.

Gjennom et feilaktig sitat i media ble det rapportert at Toyota Norge har stoppet salget av Mirai, men dette er ikke korrekt og artikkelen er nå rettet opp.

Politiet, fageksperter og myndigheter etterforsker saken for å avdekke årsaken til ulykken.

Les mer

Mirai: 0% utslipp. 100% visjonær Mirai: 0% utslipp. 100% visjonær Toyota har en stolt historie med nyskapende og visjonære ideer som førte frem til verdens første masseproduserte hybrid i 1997 og som tok enda et skritt videre ved å introdusere den fremtidsrettede, hydrogendrevne Mirai i 2014. Bilen uten utslipp Bilen uten utslipp Toyota Mirai i Norge: En ny tidsalder for persontransport er her, og den har fordeler for både klima, miljø og lommebok.